131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ELİTAŞ,ALİAĞA EMEKLİ-SEN’İ ZİYARET ETTİ

26 Şubat 2015, Perşembe 10:41

     


CHP İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adayı Ali Kemal Elitaş, dün Aliağa Emekli-Sen’i ziyaret etti. Elitaş, Aliağa Emekli-Sen üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıya CHP Aliağa İlçe Parti Başkanı Özcan Durmaz da katılarak Elitaş’ a destek verdi. Elitaş, “Emeğin hak ettiği yere gelmesi adına çalışacağım” dedi.

Kendilerini ziyaret eden tüm siyasilerden emeklilerin haklarının korunmasını talep ettiklerini belirten Aliağa Emekli-Sen Başkanı Sebahattin Yeşiltepe, “Ali Kemal Elitaş, söylediğiyle yüreği bir olan bir arkadaş. İnsanların hayatlarına dokunmasını seven bir dostumuz. Emekli-Sen olarak hepimiz emekliden emekli olunmaz anlayışını güden insanlarız. Milletvekili seçilecek arkadaşların Emekli-Sen’deki arkadaşlarımızın haklarını savunabilecek, taleplerimizle ilgili mecliste bizim sesimiz olabilecek insanlar olmasını diliyoruz” dedi.

ELİTAŞ, “BİZİM TARAFIMIZ EMEK-SERMAYE ÇELİŞKİSİNDE EMEKTEN YANA”

Toplantıda konuşan Ali Kemal Elitaş, “Memlekette emeklilerin sorunlarını bilmiyorum diyen biri sokakta yaşamayan, nefes almayan bir insandır. Memlekette emeklilerin durumu ne yazık ki sıkıntılı. Emekli olduktan sonra çalışmaya devam edip, evlatları için bir şeyler yapmaya çalışan emekli bir babanın oğluyum. Ne yazık ki bizim ülkemizde insanlar emekli olduktan sonra da kendi hayatlarını yaşayamıyorlar. Hiç birimizin hayatı kendi hayatımız olamıyor. Hep geleceğimizi kurmaya çalışıyoruz. Çünkü sokakta ekonomik anlamda kaygılar ve çocuklarımızın geleceğiyle ilgili tedirginlikler var. Ülkemizde siyaset kurumu kirliliğin en dibine vurmuş durumdadır. İnsanlar artık yalandan, hileden usanmış durumda. Biz artık mücadele eden değil, halka sevgi dağıtan, güzellikler sunan tarafta olmak istiyoruz. Bizim tarafımız emek- sermaye çelişkisinde emekten yana. Vekâlet namuslu, onurlu bir şeydir. Ben sizden vekâlet istiyorum. Ben sizin onurunuza, emeğinize sahip çıkacağım. Sizinle birlikte alanlarda toplumun birlik beraberliğini kucaklamak adına çalışacağım” şeklinde konuştu. (Emel OTURAK)







 
Son Eklenen Haberler