131019098
29 Mart 2024, Cuma

KAYSERİLİLER ALİAĞA’DA BULUŞTU

26 Mayıs 2015, Salı 09:30

     


Kayseri İli Yardım Derneği İzmir Şubesi üyeleri Aliağa’da biraraya geldiler.

Aliağalı işadamı Teco Petrolcülük Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya’nın ev sahipliğinde Deniz Restaurant’ta öğle yemeğinde biraraya gelen Kayserililere; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Vergi Dairesi Müdürü İrfan Turhan, Asliye Ceza Hakimi Kamuran Özdemir ve 100’e yakın İzmir’de yaşayan Kayserili konuk oldu.Kayserililerin Aliağa buluşmasına Kayserili olan CHP İzmir 1. Bölge 6. sıra Milletvekili adayı Ali Yiğit ile MHP 2. Bölge Milletvekili adayı Yalçın Koçyiğit’de katılarak mini bir seçim çalışması yaptılar.

NİHAT ATTAROĞLU, “14 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OKUTUYORUZ”

1952 yılında zamanın başbakanı Adnan Menderes’in imzasıyla kurulan Kayseri İli Yardım Derneği’nin kamu yararına statüsünde bir dernek olduğunu belirten İzmir Şube Başkanı Nihat Attaroğlu, derneğin asıl gayesinin üniversitede okuyan öğrencilere burs sağlamak ve düşkün hemşerilerine yardım etmek olduğunu söyleyerek, “Derneğimize yapılan yardımlar, firmanızın gideri olarak gösterilebilir. Bugün İzmir Şubesi olarak 14 üniversite öğrencisine burs vermekteyiz. Bursun tamamı yönetim kurulu üyelerimiz tarafından karşılanmaktadır. Diğer üyelerimizden herhangi bir yardım almadık. Yardımlarını bekliyoruz. Aliağa’da yemek düzenleyerek bizleri biraraya getiren kıymetli arkadaşımız Mustafa Yalçınkaya’ya teşekkür ederim” diyerek, toplantıya katılanlara CHP İzmir 1. Bölge 6. sıra Milletvekili adayı Ali Yiğit ile MHP 2. Bölge Milletvekili adayı Yalçın Koçyiğit’i de tanıtarak “İkisi de hemşerimiz, ikisi de milletvekili adayı onlarada başarılar dilerim” dedi.

Başkan Nihat Attaroğlu’nun konuşmasının ardından milletvekili adayları; Ali Yiğit ve Yalçın Koçyiğit, kendilerini tanıtan ve partilerinin seçim vaatlerini anlatan birer konuşma yaptılar.

Yemeğe katılanların bazıları başta Mustafa Yalçınkaya olmak üzere Kayseri ve yaşamlarına dair anlılarını anlattılar.

Son derece samimi bir hava içerisinde 4 saate yakın bir süre devam eden yemeğe katılanlar, daha sık biraraya gelme dillekleri ile dağıldılar.

‘DAHA SIK BİRARAYA GELECEĞİZ’

Kayseri İli Yardım Derneği İzmir Şubesi Başkanı Nihat Attaroğlu, düzenlenen yemekle ilgili düşüncelerini bizimle şu sözlerle paylaştı;“Aliağa’yı çok beğendim. Gelen arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Daha çok beraber olmayı arzu ediyorum.” (Şahap Avcı)







 
Son Eklenen Haberler