131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ANNELER DERNEĞİ ALİAĞA ŞUBESİ 20 YAŞINDA

27 Mart 2015, Cuma 10:58

     


Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi 20. kuruluş yıl dönümünü geçtiğimiz Salı günü, İlayda Restaurant’ta üyelerine verdiği yemek ile kutladı. Yaklaşık 50 üyesiyle bugüne kadar Aliağa’da ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği burslarla eğitime destek sağlayan derneğin 20. yıl kutlamasında derneğe katkıda bulunan yardımseverlere ve üyelere de teşekkür plaketi verildi.

Dernek üyeleriyle yenen yemeğin ardından Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Kurucu Üyesi Semra Özalp, sağladığı katkılardan dolayı üyelere ve Aliağalı işadamları Adem Şimşek ile Adem Koç adına programa katılan temsilcilerine plaket takdim etti.

20 SENEDE YAKLAŞIK 250 ÖĞRENCİYE EĞİTİM DESTEĞİ

Kurulduğu günden bugüne yaklaşık 250 öğrenciye eğitim desteği sağladıklarını belirten Derneğin Kurucu Başkanı Semra Özalp, “Üyeler olarak ortak nokta çocuklarımız. Her annenin istediği çocuklarının okuyup iyi bir yerlere gelmesidir. Dernek olarak bizden daha az şanslı olanlara, üniversiteyi kazanıp da maddi imkânsızlıklardan dolayı okula gidemeyenlere yardım sağlamak için bir aradayız” dedi.

BAŞKAN ELBASAN,”GÖNLÜMÜZ DAHA ÇOK ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUNMAKTAN YANA”

Dernek Başkanlarından Mahmure Elbasan ise, “Bir amaç uğruna sevgi, saygı, fedakârlık özveri içerisinde üyelerimizin çalışmaları ve katkılarıyla bugünlere kadar geldik. Buradaki okulların hemen hemen hepsine Atatürk büstleri yaptırdık, bilgisayarlar aldık. Cezaevine kütüphaneler kurduk. Bunun yanında Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya çalıştık. Kermesler düzenleyip, gelir elde etmeye çalıştık. Şimdiye kadar destek olduğumuz çocuklarımızdan doktor, mühendis, avukat olan, spor akademisini bitirenler var. Onlarla karşılaştığımız zaman gurur duyuyoruz. Yardımseverlerin destekleri sayesinde ilerliyoruz, gönlümüz daha çok çocuğun hayatına dokunmaktan yana” şeklinde konuştu. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler