131019098
29 Mart 2024, Cuma

ES GROUP’TAN UZAK DİYARLARA KİTAP YARDIMI

27 Mart 2017, Pazartesi 06:29

     


Es Group’un eğitime destek vermek amacıyla düzenlediği kitap kampanyasında gönüllülerden toplanılan kitaplar, Altınova Çiçek İlkokulu/ Ortaokulu’nda okuyan minik öğrencilere ulaştı.

Es Group, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerek düzenlediği kitap bağışı kampanyası kapsamında, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Altınova Çiçek Ortaokulu/İlkokulu’na gönüllülerden toplanılan kitap, kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıyafet bağışı gerçekleştirdi. Es Group çevre mühendislerinden Merve Ilım Özelmas, 1 aylık çalışma sonucu toplanan ilk ve ortaokul düzeyi yaklaşık 1200 adet kitap için kampanyaya olan desteklerinden dolayı tüm eğitim gönüllülerine teşekkür etti. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap kampanyasını hayata geçiren Es Group’un çalışanları, okula kitapları teslim ettikten sonra öğrencilerle sınıflarda tek tek sohbet etme imkânı buldular. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Es Group, kitap kampanyasına başlama sebeplerinin, geleceğin sözü olan öğrencilerin okumaya olan farkındalıklarını arttırmak olduğunu belirtti.

Çocuklarla vakit geçirdikten sonra onlarla vedalaşan Es Group çalışanları; sosyal sorumluluk projelerine, dolayısıyla da eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirttiler. Firma olarak içinde bulundukları bu organizasyonda süreklilik sağlayacaklarını, hem bünyelerinde çalışan personelleri hem de çevrelerini değiştirerek geliştirmeye devam edeceklerini söylediler. Son olarak benzer çalışmaların yapılarak, ülke genelinde kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması temennisinde bulundular.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler