131019098
28 Mart 2024, Perşembe

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ

27 Mayıs 2015, Çarşamba 09:25

     


Aliağa Adliyesi çalışanları, emekliye ayrılan Yazı İşleri Müdürü Nesrin Tunca için veda yemeği düzenledi.

Aliağa Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Nesrin Tunca adına Hünkar Sofrası’ndaverilen veda yemeğine Adliye’de görev yapan hakimlerden Muzaffer Derbent, Esra Faydacı, Kamuran Özdemir, İsmail Erkek, Hediye Çimen, Sümeyra Yaldır, Semra Coşgun ve Güliz Kalkan, savcılardan Emrah Coşgun, Ersan Yaldır, Murat Akçaer ile adliye personeli katıldı. Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Hakim Kamuran Özdemir, Yazı İşleri Müdürü Nesrin Tunca’nın 28 yıldır Aliağa Adliyesi’nde başarılı bir şekilde görevini yerine getirdiğini ifade etti.

“BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR DOST”

Kendisinin 2012 yılında Aliağa’ya tayin olduğunu, Aliağa’ya gelince özel hukukçu olduğuiçin gönlünün Hukuk Mahkemesi’nde çalışmaktan yana olduğunu belirten Kamuran Özdemir; “Ancak yetkim Ceza Mahkemesi’ne geldi. Sevgili müdürümü orada tanıdım. İyi ki tanıdım. Benim için çok özel bir dosttu. Biz tüm ceza hakimleri çok şanslıyız, personelimiz ile birlikte. Meslek hayatım boyunca tanıdığım, çalıştığım en iyi müdürdür kendisi. Bunu her zaman söylemişimdir. Tanımaktan şeref ve onur duymuşumdur. Gerek işini yapmaktaki titizliği, gerek işine olan düşkünlüğü, personele olan sevgisi ve saygısı ile meslek hayatımda daha önce çalışmadığım harika bir müdürdü. Dostumdur ve benim için özel bir insandır” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Hakim Kamuran Özdemir’in konuşmasının ardından emekliye ayrılan Yazı İşleri Müdürü Nesrin Tunca’ya günün anısına bir teşekkür plaketi takdim edildi. Düzenlenen veda yemeğinde duygulanan Yazı İşleri Müdürü Nesrin Tunca, tüm çalışma arkadaşlarına böyle güzel bir veda organizasyonu yaptıkları için teşekkürlerini iletti. Tunca, yemeğin ardından adliye personeli ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. (Volkan Gündüz)







 
Son Eklenen Haberler