131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

AK PARTİLİLER İFTARDA KÖY HALKIYLA BULUŞTU

27 Haziran 2016, Pazartesi 06:20

     


Her yıl AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Erşan tarafından organize edilen iftar programı, Çakmaklı köy meydanında gerçekleştirildi.

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Erşan'ın ev sahipliği yaptığı iftar buluşmasına Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Kadın ve Genlik Kolları Başkanları'nın yanı sıra Ak Partili Meclis Üyeleri, köy halkı ve çok sayıda partili katıldı. Hep birlikte edilen dualarla oruçların açıldığı iftar yemeğinin ardından Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut köy halkıyla uzun süre sohbet etti.

HER AKŞAM BAŞKA BİR KÖYDE İFTAR YEMEĞİ

AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar hep halkın içinde olduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Ramazan'ın coşkusunu en güzel şekliyle yaşamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Ramazan ayının başlangıcından bu yana Aliağa'daki toplam 18 köyde iftar programına katıldıklarını belirten Akbulut, "Maneviyatın en çok öne çıktığı bu mübarek ayda ilçe teşkilatımızla birlikte, hiç aralıksız her akşam bir başka köyde düzenlenen iftar yemeğinde köy halkımızla buluşuyoruz. Gece geç saatlere kadar sürdürdüğümüz sohbetlerle bize aktarılan sıkıntılara çözüm önerileri geliştirmeye ve halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz" dedi. Akbulut, Ramazan ayı boyunca yapacakları köy ziyareti programlarının aynı yoğunlukta devam edeceğini belirtti. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler