131019098
26 Nisan 2024, Cuma

FİDAN'DAN ALİAĞA ESNAFINA ÇAĞRI

27 Temmuz 2016, Çarşamba 06:24

     


Aliağa'nın en eski esnaflarından Hüseyin Fidan, esnafa iş yerlerinin açılış saatini 8.30 yapmaları için çağrıda bulundu. Aliağa halkının dükkanların geç açılmasından şikayetçi olduğunu belirten Fidan, konuya dikkat çekmek için esnafı tek tek dolaşarak duyuru dağıttı.

Tüm esnafa, dükkanların açılış saatlerini erkene alması için çağrıda bulunan Fidan, uygulamanın hem esnafı hem de müşteriyi memnun edeceğine inandığını dile getirirken, "Aliağalı vatandaşlar, esnafın dükkanları geç açmasından uzun zamandır şikayetçi. Zaman zaman Aliağa esnafının vatandaşa yeteri kadar hizmet veremediğiyle ilgili eleştiriler alıyoruz. Bunları dikkate alarak ben de dükkanların en geç 8.30'da açılması konusunda bir kampanya başlattım." dedi.

"ESNAF ELEŞTİRİLİYOR"

Şu ana kadar yaklaşık 300 esnafı ziyaret ederek, duyuru metnini dağıttığını ifade eden Fidan,"Özellikle yaz sezonunda hem esnafın daha çok iş yapabilmesi, hem de müşterilerimizin memnuniyeti için bu çağrıyı başlattım. Tek tek herkesi mekanında ziyaret edip, duyuru metnini kendilerine veriyorum. Esnaf da uygulamaya olumlu bakıyor. Konuyla ilgili Esnaf Odası'na da müracaatta bulundum. Aliağa'da yıllardır mekanları geç açıyorlar diye bizi çok eleştirdiler. Aliağa esnafı doydu, paraya ihtiyacı yok gibi yorumlar yapıldı. Bunların önüne geçmek, bazı şeyleri değiştirmekle mümkün. Aliağa hızla büyüyor, bizim de çalışmalarımızı bu büyümeye uygun olarak geliştirmeliyiz diye düşünüyorum" dedi. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler