131019098
19 Nisan 2024, Cuma

EMNİYET’TEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK

27 Temmuz 2017, Perşembe 06:32

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Polis Plajı’nda şehit aileleri ve şehit yakınlarına yemek verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe; Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Akıntürk, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, birim amirleri ile şehit aileleri ve yakınları katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev yaptığı kısa konuşmada, en önemli değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla andığını, Yüce Allah’tan kendilerine rahmet dileyerek yemeğe katılan şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.

Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ise yaptığı konuşmasında şehit aileleri ve yakınlarının kendileri için önemli olduğunu ve her zaman bir istekleri olduğunda elinden geldiği kadarıyla yapacaklarını söyleyen Kaymakam Yılmaz” Sizler bizler için çok önemlisiniz. Sizleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Araya zaman girdiğinde sizleri merak ediyoruz özlüyoruz. Bugün buradaki yemek bir vesile oldu. Yemeği organize eden İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür ederim. İlk defa burayı görenleriniz vardır. Buraya istediği zaman gelebilirsiniz ,buradaki arkadaşlar sizlere her zaman yardımcı olacaklardır. Bu görmüş olduğunu tesisler sizin emrinizde, her zaman buraya gelebilirsiniz. Sizlerin bizim yüreğimizde, gönlümüzde ayrı bir yeriniz var. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Çünkü ailesinde şehidi olan bir kardeşinizim. Allah sizlere sabırlar versin . Ama hainler bitmiyor, ihanetler bitmiyor .Biz diyoruz ki, hainlerin ihanetleri yüzünden vatanımızı, yurdumuzu, toprağımızı terk edip gidecek değiliz .Burası bizim yurdumuz vatanımızdır. Acısına da tatlısına da katlanacağız .Allaha inanan şükreden insanlarız. Bu dönemde hain yetiştirmektense, Allah korursun ama, aileden hain çıkmaktansa, 10 tane şehit çıksın daha şereflidir bizim için” şeklinde konuştu.

Yemekten sonra şehitler adına dualar okundu ve yemeğe katılan şehit ailelerinin yakınlarının sorunlarının, sıkıntılarının olup olmadığı hakkında konuşuldu.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler