131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ŞIMARIK’IN 24. ŞUBESİ ALİAĞA'DA AÇILDI

27 Eylül 2016, Salı 06:40

     


Genç girişimci Tuba Karataş aksesuar sektörünün öncülerinden olan Şımarık Aksesuar firmasının şubesini Aliağa'ya kazandırdı.

Ağır sanayi ve rafineri bölgesi olmasının yanı sıra coğrafi konumuyla da eşsiz güzelliğe sahip olan Aliağa, ticari faaliyetler açısından girişimcilerin yeni gözdesi haline geldi. İlçenin hızla gelişmekte olan bir bölge olmasını değerlendiren genç girişimci Tuba Karataş aksesuar sektörünün öncülerinden olan Şımarık Aksesuar firmasının bir şubesini Aliağa'ya kazandırdı. Açılışta genç bayan girişimciyi Aliağalı bayanlar da yalnız bırakmadı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve Aliağalı vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde kurdele kesilerek Aliağa'mıza hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Aliağa'nın Potansiyelini Değerlendirdik

Konya'dan bölgemize gelen genç girişimci Tuba Karataş, "Araştırmalarımız sonucunda Aliağa’nın hızla gelişen bir bölge olmasına rağmen bazı alanlardaki eksiklerini fark ettik. Bu potansiyeli değerlendirerek bir girişimde bulunduk. Hem Aliağalılara hizmet vermek hem de yaptığımız yatırımın karşılığını almak istiyoruz." dedi. (ERKUT SERT) 







 
Son Eklenen Haberler