131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

İNSAN TACİRLERİ YAKALANDI

27 Kasım 2015, Cuma 06:20

     


Yurt dışına çıkarma bahanesiyle Aliağa ilçesine getirdikleri Afgan mültecileri gasp eden 4 şüpheli yakalanarak Aliağa Adliyesi’ne çıkarıldı.

Balıkesir ilinden aldıkları 15 Afgan uyruklu vatandaşı usulsüz olarak yurt dışına çıkarmak amacıyla ticari taksilerle İzmir’in Aliağa ilçesine getiren İ.Y ve M.A İlçenin Bozköy Mahallesi civarında ormanlık alanda araçtan indirdiler. Şahısları O.O, S.D ve T.Ö isimli kişilere teslim ettiler. Teslim ettikleri yerde yabancı uyruklu şahısları gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi Afgan uyruklu kişilerin eşya ve pasaport ile paralarını, bilezik ve yüzüklerini aldılar.

Afgan uyruklu vatandaşları Bozköy’de gören vatandaşların Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığına bildirmeleri üzerine Jandarma İstihbarat Kaçakçılık ve Organize Suçlar timi Bozköy’e geldi. Jandarma tarafından alınan Afganlıların şikayeti üzerine olaya karışan şüphelilerden dördü yakalandı. Firar eden bir şüphelinin yakalanması için operasyonlar devam ediyor. Yakalanan 4 şüpheli Aliağa Adliyesi’ne teslim edildi.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler