131019098
29 Mart 2024, Cuma

Kıbrıs Tüp Bebek

28 Haziran 2016, Salı 16:56

     


                  Çocuk isteyen ailelerde erkek ya da kadın üreme organlarından birinde meydana gelen problem veya farklı rahatsızlıklar nedeniyle bebek olmayabilmektedir.  Bu gibi durumlarda her iki taraf için de hassas bir dönem olabileceği için dikkatli davranmak artı sağlayacaktır. Çünkü bazen bebek olmaması durumu çiftlerin ilişkilerini zedeleyebilmektedir. Bunların en büyük sebeplerinden biri bebek olmaması durumunun bir eksiklik ya da aşağılanma sebebi gibi bir durum şeklinde algılanması ve algılanmasının sağlanmasıdır. Kayıtsız şekilde herkes için bebek olmaması durumu sebebi her ne olursa olsun bir eksiklik değil, bir sorundur. Sorunlar eksiklik gibi algılanmamalıdır. Tıpkı her problemde olduğu gibi bebek olmama sorununda da çözüm yoluna gidilmelidir. Aldı ki tüp bebek yöntemi geliştiği için sorunun çözümü daha hızlı şekilde çözüme ulaşabilmektedir. Bebek isteyen çiftlere her açıdan yardımcı olmayı hedefleyen  Kıbrıs tüp bebek merkezi güçlü ve donanımlı ekibi sayesinde sizin için mükemmel bir çözüm ortağı olmayı hedefler.

                  Dinamik kadrosuyla Kıbrıs tüp bebek merkezi laboratuar kalitesi ve diğer teknik imkânlar açısından oldukça etkili bir sistem sunmaktadır. Bugüne kadar olan gelişim sürecinde devamlı bir yenilenme hizmeti veren merkez, hem hasta kapasitesini artırmış hem de çözüm getirme imkânları açısından yeniliklere imza atmıştır. Örneğin 2012 senesinde kapasitesini geliştirme adına ciddi bir adım atarak genetik laboratuarını kurmuş ve cinsiyet seçimi ile tüp bebek ve PGT uygulamaları sayesinde kalitesini artırmıştır. Cinsiyet seçimi konusu bazı kesimler tarafından tartışma konusu olsa da bazı aileler bunu önceden belirleme hakkının olduğunu düşünmekte ve bu hizmetlerden yararlanmaktadır.  

                  Kıbrıs tüp bebek merkezi Lefkoşa’da hizmet vermektedir. Merkezde çok yönlü bir sağlık hizmetinden yararlanma imkânı söz konusudur. Normal tüp bebek, aşılama tedavisi, yumurta donasyonu yumurta dondurma, gebelik indirgemesi hizmetleri bekleme süresi olmaksızın gerçekleşebilmektedir. Uzun süreden bu yana uzman ekipler tarafından bebek sahibi olamayan çiftler için yardımcı olan merkez, her hastası için özenle ve tüm detaylarıyla maksimum sonuç alabileceği donanıma sahiptir. Yüksek başarı oranına sahip Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi ailelerin mutluluğuna katkıda bulunur.

   







 
Son Eklenen Haberler