131019098
28 Mart 2024, Perşembe

Paslanmaz Çelik Raf Sistemleri

28 Haziran 2016, Salı 16:55

     


Düzenli depolama işlemlerinin yapılması için üretimi yapılan raf sistemleri satışa sunulur. Bu şekilde her alan için farklı seçenekler üzerinden seçimler yapılarak daha rahat kullanım imkanı bulunabilir. Modeller açısından kullanım alanı belirleyici olduğu için alınacak olan ölçülere göre uygun olacak şekilde üretimler yapılır. Ölçülere göre tasarlanan raflar ile daha düzenli depolama işlemleri yapılabilir. Tekstil alanında tercih edilecek olan seçeneklerde askı gibi farklı detaylar ile daha kullanışlı olacak şekilde sonuçlar elde edilebilir. Alanın dar olması halinde yapılacak olan model seçimlerinde tana kadar uzanan raflar üzerinden seçimler yapılarak bu şekilde daha fazla saklama alanına sahip olunması sağlanır.

Paslanmaz çelik raf sistemleri özellikle soğuk hava depolarında veya nem oranının olduğu alanlarda paslanma sorunu olmadan da kullanım imkanı sağlar. Daha ağır taşıma kapasitesine sahip olduğundan bu raflarda daha etkili şekilde sonuçlar alınabilir. Rafların aralıkları açısından ürünler belirleyici olduğundan bu durumda yapılacak olan seçimlerde daha rahat kullanım olanağı sağlanması açısından modellerde seçimler yapılabilir. Alınacak olan ölçüler ile birebir uygun olacak şekilde üretimler yapılabilir. Profesyonel olarak yıllardır verilen hizmetler sayesinde de her durumda daha kaliteli ve kullanışlı sistemler uygun fiyatlar ile satışa sunulur. Fiyatlar açısından her bütçeye göre farklı seçenekler olması bu durumda daha rahat seçimler yapılmasına imkan sağladığından kolayca tercihler yapılabilir.

Depolama alanında ürünlerin yerden daha yüksek sistemlerde konumlandırılması için depo raf sistemleri buna uygun şekillerde üretilir. Bu sayede ürünlerin zarar görmeden daha uzun süre saklanması sağlanır. Rafların boyutları ürünlerin yan yana dizilmesi için dar veya geniş olarak da tercih edilebilir. Sistemlerde raf sayısı açısından yükseklik seçimleri belirleyici olduğundan bu durumda tavana kadar uzanan sistem seçimleri ile daha fazla ürün seçeneğinin bu sistemin üzerinde saklanması sağlanır. Gıdaların depolanması için uygun olan modellerde özellikle yükseklik ve paslanma sorununun olmaması kullanım kolaylığı sağlar. Kaliteli malzeme seçenekleri ile hazırlanan seçenekler daha uzun süre istenilen alanlarda kullanılarak daha uzun süre rahat ve kaliteli sonuçlar elde edilebilir. 







 
Son Eklenen Haberler