131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞA BAYRAMLAŞTI

28 Haziran 2017, Çarşamba 06:35

     


Aliağa protokolü, bayramın birinci günü düzenlenen programda bir araya geldi.

Engelsiz Park Kafe’de gerçekleştirilen bayramlaşma programına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Aliağa Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Aliağa Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile muhtarlar katıldı.

Protokol üyeleri, bayramlaşmanın ardından bir süre sohbet ettikten sonra programa İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Şakran Cezaevi, Aliağa Devlet Hastanesi ve Aliağa Şehitliği’ni ziyaret etti.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı, ilçe dışına çıkabilecek partililer olabileceğini düşünerek bayramlaşma programını erkene aldı. Cuma günü 16.30’da gerçekleştirilen bayramlaşma programında İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Kadın ve Gençlik kolları başkan ve yöneticileriyle partililer katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki program bayramın ikinci günü saat 11.00-13.00 arasında gerçekleştirildi. Parti ilçe binasındaki bayramlaşmaya Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve çok sayıda partili katıldı. Parti binasındaki bayramlaşmanın ardından Şehitlik ve Şehit aileleri ile Sosyal Hizmetler’e bağlı evlerde kalan çocuklar ziyaret edildi.

Aynı gün saat 14.00-15.00 arası Ak Parti’de de Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirildi. Partideki bayramlaşmanın ardından Milletvekili Sürekli ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Ulaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sürekli ve Akbulut, bundan sonra da 1997 yılında Kuzey Irak’ta şehit düşen Bülent Kula’nın annesini ziyaret ederek bayramını kutladı.

BAYRAM HUZURLU GEÇTİ

Ramazan Bayramı, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle huzurlu geçti. Trafik ekipleri ilçenin giriş ve çıkışları ile trafiğin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda sıkışıklık yaşanmaması için 24 saat hizmet verdi.

Birkaç ufak çaplı trafik kazası dışında büyük çaplı bir olay yaşanmadı. Hırsızlık olayları yaşanmaması ve vatandaşın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi için özellikle sahil bandı ve plajlar bölgesinde sivil ekipler bayram boyunca denetim yaptı.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler