131019098
29 Mart 2024, Cuma

ÇİLELİ YOL NE ZAMAN BİTECEK?

28 Temmuz 2015, Salı 10:29

     


Aliağa’da İnönü Caddesi ve Necmettin Giritlioğlu Caddesi’ni birbirine bağlayan yol yaklaşık 8 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları nedeniyle kazıldı. Çalışmaların aylardır tamamlanamamış olması vatandaşı isyan ettiriyor. 

İnönü Caddesi ve Necmettin Giritlioğlu Caddesi üzerinde yapılan çalışmaların tamamlanamamış olması vatandaşın çilesi haline geldi. Altyapı çalışmalarının başlamasından yaklaşık 4 ay sonra yarısı asfaltlanan, diğer yarısındaki çalışmaların ise henüz tamamlanamadığı yol ile ilgili vatandaşların şikayeti her geçen gün artıyor. Her sabah Tüpraş'a, Petkim'e, gemi söküm tesislerine ve akaryakıt dağıtım şirketlerine giden binlerce aracın kullandığı yolda oluşan çukurlar adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

“BU YOLDAN BIKTIK ARTIK”

Aylardır çalışmaların tamamlanamadığı yoldan şikayetçi olan vatandaşlar, “Bu yol bizim içim büyük tehlike. Yoldaki çukurlara girmemek için akla karayı seçiyoruz. Bu yoldan artık bıktık. İş yerine gitmek için her gün mecburen bu yolu kullanıyoruz. Araçlarımızın alt takımları zarar gördüğü için sürekli sanayiye gidiyoruz. Aylardır bozuk olan yola sadece tozlanmaması için su döküyorlar. Su döktüklerinde çamur deryası oluyor, diğer zamanlarda da tozdan göz gözü görmüyor. Bu çile bir an önce bitsin, bu yol tamamlansın artık” diyerek şikayetlerini dile getiriyorlar. (VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler