131019098
28 Mart 2024, Perşembe

AK PARTİ RAMAZAN ZİYARETLERİNDE

29 Haziran 2016, Çarşamba 06:58

     


AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ilçenin tamamını gezip halkla bir araya geliyor. Gündüz saatlerinde İlçe Kadın Kolları, akşamları ise İlçe Yönetimi köy ve mahallelerde vatandaşları ziyaret ediyor.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, Ramazan ayının başından bu yana Aliağa’nın mahalle ve köylerinde vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu ile beraberindeki kadın kolları üyeleri gündüz saatlerinde, İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ile ilçe yönetimi de iftar ve sonrasında Aliağa’nın mahalle ve köylerindeki vatandaşlarla bir araya geliyor.

“RAMAZANI DOLU DOLU GEÇİRİYORUZ”

Bugüne kadar Aliağa’nın tüm mahalle ve köylerini ziyaret ettiklerini söyleyen AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, “Parti teşkilatlarımız 30 mahallenin tamamını dolaşıyor. Gezmediğimiz yer kalmadı. Akşamları ana kademe ve meclis üyelerimizle birlikte köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimize zaman zaman milletvekillerimiz de katılım gösteriyor. Vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıp teravih namazının ardından oturup sohbet ediyoruz. Dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Onlarla sohbet edip, hükümetimizin yapabileceği ne varsa bununla ilgili tespitlerde bulunuyoruz. Gece geç saatlere kadar köylerdeyiz. Gündüzleri de Kadın Kolları Üyelerimiz köyleri gezip ev ziyaretleri gerçekleştirerek bayanlarla bir araya geliyorlar. Ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz” diye konuştu.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMCI OLUYORUZ”

Aliağa’da gezilmedik mahalle ve köy bırakmadıklarını ifade den AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Keleşoğlu ise; “Köy ziyaretlerinde bulunup vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Bir kaç köy kaldı, buraları da gezdiğimizde ziyaret etmediğimiz yer kalmayacak. İhtiyaç sahiplerini tespit edip elimizden geldiğince onlara da yardımcı oluyoruz. Ziyaretlerimiz genellikle iftar vaktine kadar sürdüğü için gönül sofraları kurup vatandaşlarla iftar da yapıyoruz. Ramazan ayında tüm günlerimiz bu şekilde dolu dolu geçiyor. Ziyaret etmediğimiz üç köyümüz kaldı. Onları da ziyaret ettiğimizde gidilmedik yer bırakmamış olacağız” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler