131019098
19 Nisan 2024, Cuma

SÜS HAVUZLARI PİSLİK İÇİNDE

29 Temmuz 2015, Çarşamba 11:44

     


Aliağa’da, vatandaşların en çok tercih ettiği dinlenme alanlarından birisi olan Zeytinli Park’taki süs havuzları bakımsızlık nedeniyle pislik içinde. Birçoğunda su bile bulunmayan havuzlar etrafa yaydığı kötü konunun yanı sıra görüntüsüyle de tepki topluyor.

Şehrin işlek caddeleri ve dinlence alanlarına önem verdiklerini, özellikle yeniden düzenlenen İzmir Caddesi’ne yapılan havuzların görsellik açısından ilçeye zenginlik kattığını her fırsatta vurgulayan Belediye yetkilileri, ilçede birçok ana arterde bulunan süs havuzlarının bakımı konusunda aynı duyarlılığı göstermiyor. Özellikle sıcak yaz aylarında vatandaşların dinlenmek için en çok tercih ettiği mekanlardan birisi olan Zeytinli Park’taki süs havuzları gerekli bakımların yapılmaması nedeniyle yosun tutmuş durumda. İçerisi aynı zamanda çöplerle dolu olun havuzlar parkta gezmeye ve dinlenmeye gelen vatandaşları hem görüntüsüyle, hem de yaydığı pis kokuyla rahatsız ediyor.

KİMSE İLGİLENMİYOR

Havuzlardaki kirliliğe tepki gösteren, Belediye yetkililerinin konu ile ilgili gerekli çalışmaları yapmasını isteyen Aliağalı vatandaşlar, “İlçede vakit geçirip günün stresini atabileceğimiz tek yer Zeytinli Park. Ama burada da süs havuzları bakımsızlıktan pislik içerisinde. Kimse ilgilenmediği için süs havuzlarının içerisindeki sular etrafa kötü koku yayıyor. Havuzlar yosun tutmuş durumda. Parkta oturduğumuz zaman bu havuzlardan kötü kokular geliyor. Belediye yetkililerinin biran önce bu havuzları temizlemesini istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler