131019098
28 Mart 2024, Perşembe

‘TEMİZ MAVİ DENİZ ŞENLİĞİ’ 20 AĞUSTOS’TA

29 Temmuz 2017, Cumartesi 06:16

     


Aliağa’da denizlerin temiz tutulması konusunda farkındalık oluşturmak ve kirlilikle mücadeleyi özendirmek amacıyla ‘Temiz Mavi Deniz Şenliği’ düzenlenecek.

Aliağa Belediyesi ile Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) işbirliğinde ‘Temiz Mavi’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik çerçevesinde kapsamlı bir kıyı ve deniz dibi temizliği yapılacak. Denizlerin temiz tutulması konusunda farkındalık oluşturmak ve kirlilikle mücadeleyi özendirmek amacıyla düzenlenecek olan ‘Temiz Mavi Deniz Şenliği’nin startı Avcı Ramadan mevkiinde verilecek.

Çağlarav, APNEA ile Engin Deniz ve Doğa Sporları Merkezi’nin de destek vereceği etkinlik, gönüllü dalgıçların katılımı ile 20 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Açılış konuşmaları ve plaket takdimi ile devam edecek olan etkinlikte katılımcılara yiyecek ve içecek ikramları yapılacak. Etkinlik sırasında denizden çıkarılan atıklar, insanların dikkatini çekmek ve toplumu bilinçlendirmek için rıhtımda sergilenecek. Şenlik havasında gerçekleştirilecek olan etkinlik Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda gün boyu sürecek. Etkinlikte canlı müziğin yanı sıra çocuklar için oyuncaklar ve animasyon gösterileri yer alacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler