131019098
19 Mart 2024, Salı

AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DESTEK

29 Ekim 2020, Perşembe 06:16

     


Aliağa Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 97. yıl dönümü dolayısıyla ilçenin yaya ve taşıt trafiğinin en yoğun olduğu caddeleri Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve Azerbaycan Bayraklarıyla donattı.

Cumhuriyetin 97. yıldönümü münasebetiyle bağımsızlık coşkusunu kardeş ülke Azerbaycan ile de paylaşan Aliağa Belediyesi, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da işgal altındaki topraklarını kurtarmak ve Ermenistan’ın saldırıları karşısındaki mücadelesine destek olmak amacıyla kentin cadde ve sokaklarıyla kamu binalarında Türk Bayrağı, Atatürk posterinin yanı sıra Azerbaycan Bayrağı da dalgalandırdı.

Kentin muhtelif cadde ve sokaklarını görsel anlamda Cumhuriyet’in 97. Yıl coşkusuna hazırlayan Aliağa Belediyesi Ekipleri; İstiklal Caddesi, Hükümet Caddesi başta olmak üzere Aliağa’daki cadde ve sokaklardaki direkleri, Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağıyla süsleyerek kentteki kamu binalarına da çeşitli ebatlarda bayrak astı. Çalışmalar kapsamında Aliağa Belediyesi Ana Binası ve Ek Hizmet Binasının yanı sıra Aliağa Gençlik Merkezi Binasına büyük Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve Azerbaycan Bayrağı asıldı.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler