131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞALI İŞÇİ VE EMEKÇİLER 1 MAYIS’A HAZIR

30 Nisan 2015, Perşembe 09:43

     


Aliağalı işçi ve emekçiler 1 Mayıs’ı önce kendi ilçelerinde kutlamak için sabah 8.30’da Petrol-İş Sendikası önünde bir araya gelecek. İşçi ve emekçiler buradan Demokrasi Meydanı’na yürüyecek.

Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri, “İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü” olan 1 Mayıs'ta, emekçiler ve emeğin dostlarıyla birlikte yapılacak olan ortak bir kutlama için alanlarda olacak.

OKTAY, “EŞ VE ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE ALANLARDAYIZ”

1 Mayıs'ın özüne uygun şekilde hiçbir ayrım ve fark gözetmeden; işçiler, emekçiler ve emek dostlarıyla birlikte işçi sınıfının emek, mücadele ve dayanışma gününü kutlayacaklarını açıklayan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, “Emeğin evrenselleştiği 1 Mayıs’ta eş ve çocuklarımızla birlikte alanlardayız” dedi.

Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde Aliağa’da planlanan program yarın saat 8.30’da Petrol-iş Sendikası Aliağa Şube Önünde oluşturulacak Kortej ile başlayacak. Buradan Demokrasi Meydanı’na yürüyecek olan işçi ve emekçiler saat 9.00’da basın açıklamasında bulunacak. 9.30’da gerçekleştirilecek olan halk oyunları gösterisinin ardından grup, İzmir’e hareket edecek. Fuar Basmane kapıdan başlayıp Gündoğdu Meydanı’na kadar yapılacak olan yürüyüşün ardından grup, saat 14.15’te Alsancak Stadı önünden otobüsler ile Aliağa’ya dönüş için hareket edecek. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler