131019098
29 Mart 2024, Cuma

“ASAYİŞ VE HUZUR” HAYRI

30 Nisan 2016, Cumartesi 07:21

     


Samurlu Köyü’nde Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’ın katılımıyla düzenlenen hayır yemeği köy camisinde kılınan öğle namazının ardından gerçekleştirildi.

Konukların cami girişine serilen kırmızı halıyla karşılandığı yemeğe, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Köy Muhtarı Necmi Şengül ve Samurlu halkı da katıldı. İlçe protokolü ile Samurlu halkının birlikte kıldığı Cuma namazının ardından, misafirlere cami avlusunda hazırlanan pilav ve kavurma ikramı yapıldı.

KAYMAKAM YILMAZ, “HİZMET NÖBETİNDEYİZ”

Yemekte konuşan Kaymakam Bayram Yılmaz, köy halkıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken yemeğin düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkürlerini iletti. İlçede huzuru ve güvenliği sağlamaktan sorumlu birimlerin büyük bir titizlikle çalıştığının altını çizen Yılmaz, “Bizler kamu görevlileri olarak her zaman vatandaşımıza hizmet için çalışırız. Vatandaşlarımız huzurlu oldukça biz de huzurlu oluyoruz. İlçemizde milletimize ve kentimize hizmet nöbetindeyiz. Tüm ekibimizle birlikte elimizden geldiği kadar, imkânlarımız ölçüsünde hizmette kusur etmemeye çalışıyoruz. Hizmet bizden, takdir sizlerden. Memleketimizin gücü arttıkça sorunların çözümü de daha hızlı ve kalıcı oluyor. Samurlu Köyü’ne hayırlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“ALİAĞA’DA ASAYİŞ BERKEMAL”

Aliağa’da asayişi sağlayan Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na çalışmalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla böyle bir etkinliği organize ettiklerini dile getiren Aliağa esnaflarından Samurlulu Hüseyin Fidan ise, “Her geçen gün kalabalıklaşan Aliağa’da, asayişi sağlamak giderek zorlaşması gerekirken, sokaktaki huzur giderek artıyor. Aliağa gibi kalabalık bir sanayi kentinde huzur sağlanabilmiş durumda. Tabiri caizse Aliağa’da asayiş berkemal. Bu anlamda Aliağa’nın asayişini sağlayan Kaymakamımız, Emniyet Teşkilatı ve Jandarmamıza çok teşekkür ediyorum. Özverili çalışmaları sayesinde Aliağa çok güvenilir bir kent oldu. Çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Hep birlikte edilen dualarla başlayan yemek sonrası vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz daha sonra başka bir etkinliğe katılmak üzere Yeni Foça’ya hareket etti. Yemek sonunda kırmızı halı ile uğurlanan protokole, köy halkı da eşlik etti. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler