131019098
29 Mart 2024, Cuma

FOTOĞRAF AŞKI ENGEL TANIMADI

30 Nisan 2016, Cumartesi 07:18

     


Aliağalı amatör fotoğrafçıların oluşturduğu Aliağa Fotoğraf Atölyesi (AFA) üyesi fotoğrafçılar, 9-13 Mayıs Tarihleri arasında Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nda eğitim gören öğrenciler yararına düzenleyeceği sergi öncesi öğrenciler ve okul yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Aliağalı amatör fotoğrafçıların oluşturduğu Aliağa Fotoğraf Atölyesi (AFA) tarafından, Çaltılıdere’de bulunan Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’ndaki engelli öğrenciler yararına düzenlenecek olan ‘Engel Yok Gülümse” isimli fotoğraf sergisinin hazırlıkları sürüyor. Fotoğrafçılar, 9-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisi öncesi engelli öğrenciler ile Şakran Demlik Cafe’de düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler.

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nda eğitim gören engelli öğrenciler ve ailelerinin katıldığı kahvaltıda ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Okul Müdürü Elif Serin ve işadamı Aydın Şimşek de hazır bulundu. Düzenlenecek sergi öncesi öğrenciler ile bir araya gelerek onlara hem fotoğraf sanatı hakkında bilgi veren, hem de profesyonel fotoğraf makineleri ile fotoğraf çekmelerini sağlayan fotoğrafçılar, öğrencilerle sohbet etme imkanı da buldu. Öğrenciler fotoğrafçılardan öğrenmiş oldukları bilgiler çerçevesinde hem kendi fotoğraflarını çekti, hem de hoşça vakit geçirdi.

Fotoğraf sergisi öncesi böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirerek öğrencilerin keyifli bir gün geçirmesini sağlayan AFA üyesi fotoğrafçılara teşekkür eden Okul Müdürü Elif Serin, böyle anlamlı sorumluluk projelerinin öğrenciler üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirtti. Okulda idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve fotoğrafçılar kahvaltı sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler