131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

THK’YA DERİ BAĞIŞINDA ARTIŞ

30 Eylül 2015, Çarşamba 11:23

     


Türk Hava Kurumu (THK) Aliağa Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelindeki 412 şube ile birlikte, gönüllülük esasıyla, vatandaşlardan “Kurban Derisi” toplama faaliyetlerini sürdürdü. Şube Başkanlığı, bu yıl toplanan kurban derisi sayısının geçen yılki rakamın üzerinde olduğunu açıkladı.

THK Aliağa Şubesi de 24-27 Eylül tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı süresince Aliağalı vatandaşlardan kurban derisi topladı. Halktan aldığı destekle bu yıl da gönüllülük esasına göre titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucu Aliağa’da bu yıl toplanan deri sayısı geçen yılın rakamların üzerinde oldu. Şube Saymanı Seval Demir yaptığı açıklamada, Bu yıl deri satış fiyatlarının geçen yıla oranla daha düşük olduğuna da dikkat çekerken, “Bayram boyunca sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde, halkın duyarlılığı ile geçen yıl toplanan deri sayısının üzerinde bir rakam yakaladık” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bağışlayan Aliağa halkına ve emeği geçenlere teşekkürlerin iletildiği THK Aliağa Şube Başkanlığının mesajında ise şu ifadeler yer aldı; Araçlarıyla, personeliyle kurumumuza destek veren hep yanımızda olan Aliağa Belediye Başkanlığımıza, Zabıta Müdürlüğümüze, köylerimizde yıllardır bizi hiç yalnız bırakmayan karşılıksız kurumumuza hizmet eden köy muhtarlarımıza, özverili çalışmalarıyla akşamın geç saatlerine kadar gayret içerisinde olan çalışanlarımıza, temiz giysileriyle bayram yapmak yerine bizimle çalışan Genç Kanatlarımıza sonsuz teşekkürler. Kesim yerlerinde görevlilerimize, evlerinden telefonla ya da bizzat şubemize gelerek bizlere ulaşarak kurban derisini THK'ya bağışlayan değerli Aliağa halkımıza sonsuz teşekkürler. Sizlerin desteğiyle varız. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği kurumumuza sahip çıkacak, kurum için çalışmaya devam edeceğiz. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler