131019098
19 Nisan 2024, Cuma

FOÇA'DA YAĞMUR NÖBETİ

30 Kasım 2016, Çarşamba 06:51

     


Foça'da Belediye ve İZSU ekipleri yoğun yağışlara karşı 24 saat çalışarak Foça ve civar bölgede su baskınlarını kontrol altına aldı.

Önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde gittikçe etkisini artıran şiddetli yağmur rekor seviyeye ulaştı. Metrekareye düşen yoğun yağışın kısa sürede etkili olmasıyla su seviyesi yükselen dereler ve menfezler Belediye fen işleri , İZSU ekipleri tarafından oluşturulan acil müdahale ekipleri anında müdahale etti sabaha kadar da tıkanan tüm menfezleri açtı.

Ekipler araç motopomp ve dalgıç pompaları ile iş makinelerini kullanarak , canla başla çalışarak riskli durumun ortadan kalkması için büyük bir mücadele verdi. Foça belediye başkanı Gökhan Demirağ'da zaman zaman ekipleri ziyaret etti. Başkan Demirağ Foça'da uzun yıllardır böyle yağış olmadığını dile getirdi. “ Belediyemiz ekipleri İZSU ve İtfaiye ekipleriyle birlikte su basmalarının meydanı geldiği ilk andan itibaren vatandaşımızın daha büyük bir sıkıntı yaşamalarının önüne geçtik., canla başla 24 saat çalışan ekiplerimizi kutluyorum “ dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler