131019098
19 Nisan 2024, Cuma

BELEDİYEDEN E-KİTAP HİZMETİ

1 Kasım 2017, Çarşamba 06:58

     


‘Aliağa Kent Kitaplığı’ adı altında yayımladığı kitaplarla kent tarihine ve kültürüne katkı sağlayan Aliağa Belediyesi, serinin dört kitabını dijital e-kitap formatı ve CD-Mini DVD formatlarında okuyucunun hizmetine sunuyor.

Aliağa Belediyesi, ‘Aliağa Kent Kitaplığı’ dizisinin dört kitabı olan; ‘Aliağa’nın Antik Kentleri’ kitabının 2.basımını, ‘Aliağa Çevresi ile Birlikte, Güzelhisar’ kitabının 2.basımını, ‘Myrina ve Gryneion, Arkeolojik Yüzey Araştırmaları, 1. Cilt’ kitabını ve ‘İlkçağdan 21. Yüzyıla, Aliağa Tarihi’ kitabını okuyucuyla buluşturdu. Vatandaşlar, kitapları Aliağa Belediyesi Hizmet Binası Hilal Masa Biriminden ücretsiz olarak edinebiliyor. Dağıtımı devam eden kitaplara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Aliağa dışında ikamet eden tarih severler de kitapların dijital e-kitap formatlarına kolaylıkla ulaşabiliyor. Vatandaşlar, Aliağa Belediyesi’nin resmi internet sitesi aliaga.bel.tr/yayinlarimiz sayfasından istedikleri kitapları rahatlıkla okuyup cihazlarına indirebiliyor. Seyahatte veya tatilde olan vatandaşlar kitapların değişik formatlarına mobil cihazlarından ulaşabiliyor. Ayrıca, Aliağa Belediyesi tarih severler için dört kitabı da CD ve Mini DVD formatlarında hazırladı. Vatandaşlar, CD ve Mini DVD formatlarında hazırlanan kitapları yanlarında taşıyabilecek. Kitaplar bilgisayar ortamında veya DVD oynatıcı cihazlardan da rahatlıkla okunabilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler