131019098
28 Mart 2024, Perşembe

‘MASAL DÜNYASI’ FOÇA’DA

2 Şubat 2017, Perşembe 06:31

     


Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Masal Dünyası’ isimli oyun, çocuklarla buluştu. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sergilenen oyun, çocuklar tarafından çok beğenildi. 

‘Masal Dünyası’ isimli oyunla, çocuklara masal kahramanları ve kitap okunmasının önemi de eğlenceli bir dille anlatıldı. Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği organize edilen ‘Masal Dünyası’ isimli oyun, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu.

Çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Foça Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterilerinden ikincisi olan ‘Masal Dünyası’ isimli oyun, çocuklara kitapların sihirli dünyasının kapısını açtı. Kamer Yıldız Ok ve Okan Çabalar’ın yazdığı, Kamer Yıldız Ok’un yönettiği ‘Masal Dünyası’ isimli oyunda, masal kahramanları anlatıldı. Kitap okuma alışkanlığı üzerine kurgulanan ‘Masal Dünyası’ isimli oyunda unutulmaya yüz tutmuş masal kahramanları da eğlenceli bir dille anlatıldı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler