131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

İZMİR’DE HAFTASONU KONSERLERİ: MANUŞ BABA- LEVENT YÜKSEL

2 Aralık 2017, Cumartesi 06:51

     


Aralık ayı ile beraber İzmir’de bulunan çeşitli mekanların ve kültür merkezlerinin de konser takvimleri belli olmaya başladı. Bu hafta sonu hangi müzisyen ve müzik grubunun nerede sahne alacağını sizler için toparladık

Hafta sonu akşamlarını ailesi ve sevdikleri ile müzik dolu geçirmek isteyenler için İzmir’de gerçekleşecek olan konser takvimini sizin için derledik. Cumartesi ve Pazar akşamları iki farklı mekanda gerçekleşecek konserlerde kendinizi müziğin ritmine bırakıp, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz.

90’lardan günümüze Levent Yüksel şarkıları

2 Aralık Cumartesi akşamı Bornova’da Ooze Venue’de sahne alacak 90’ların usta ismi Levent Yüksel, sevenleriyle eski yeni şarkılarını seslendirecek. Türkiye’nin en iyi bas gitaristlerinden biri de olan ve Türk Pop Müziğinin en önemli erkek vokallerinden biri olan Levent Yüksel’i dinlemek isterseniz, internet üzerinden veya konser girişinde bulunan gişelerden bilet temin edebilir, sevdiklerinizle şahane bir 90’lar pop ziyafeti çekebilirsiniz.

Manuş Baba ile tanışın

Şarkıları dillerden dillere dolaşan, yeni çıkardığı albümü “Dönersen Islık Çal” ve klibini çektiği “Eteği Belinde” şarkısı ile hayranlarını arttıran Manuş Baba konseri 3 Aralık Pazar akşamı 18.00’da Narlıdere AKM’de gerçekleşecek. En ünlü sosyal paylaşım sitesi YOUTUBE yüklediği şarkıları, Nazan Öncel şarkılarını yeniden yorumlaması ile meşhur olan Manuş Baba’nın albümünde yer alan kendi bestelerinden oluşan şarkılarını dinlemek isteyenler internet üzerinden ve AKM önündeki gişelerden bilet edinebilirler.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler