131019098
19 Nisan 2024, Cuma

BERGAMA’DA 7’DEN 70’E TİYATRO ZİYAFETİ

8 Şubat 2017, Çarşamba 07:02

     


Bergama Belediyesi tarafından Bergama’nın kültür merkezi BerKM için hazırlanan programda 7’den 70’e tam bir tiyatro şöleni yaşandı.

Yetişkinler Tiyatro Kumpanya tarafından sergilenen ve usta şair Can Yücel’in yaşamını anlatan ‘Can’ adlı oyunu, çocuklar ise Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu tarafından oynanan ‘Küçük Kara Balık’ adlı oyunu beğeni ile izledi.

BÜYÜK USTA CAN YÜCEL’İN YAŞAMI “CAN”

Tiyatro Kumpanya tarafından sahnelenen tek kişilik “Can” adlı oyun Bergama Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluştu. Çağının sorumluluğunu sırtlanmış, hayatın içinden bir an bile eksilmemiş usta şair Can Yücel’in hayatını anlatan tek kişilik oyun, tiyatro oyuncusu Kemal Kocatürk tarafından oynandı. Türk Tiyatrosu’nun büyük ustası Genco Erkal’ın uyarladığı oyun Bergamalı tiyatro severler tarafından beğeni kazandı.

DENİZİN BÜYÜLÜ DÜNYASINDA EĞLENCELİ BİR MACERA

“KÜÇÜK KARA BALIK”

Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu tarafından BerKM’de sergilenen “Küçük Kara Balık” adlı çocuk oyunu Bergamalı çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Samed Behrengi’nin muhteşem çocuk klasiği çocukları, denizin büyülü dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkardı. Karden Kasaplar, Yasemin Tüzün, Özlem Erben, Mustafa Çevik ve Seher Keskinel tarafından oynanan oyun çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler