131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ATATÜRK’Ü ANMAK İÇİN “K HARFİ YETERLİDİR”

9 Kasım 2016, Çarşamba 06:47

     


Tarihçi Sinan Meydan'ın yazdığ ve tiyatrocu Utku Erişik sahne aldığı tek kişilik oyun "K Harfi Yeterlidir" Atatürk'ü Anma Etkinliği kapsamında Aliağa'ya geliyor. Eğitim-İş İlçe Temsilciliğinin organize ettiği oyun 10 Kasım Perşembe akşamı saat 19:30'da sahnelenecek. Daha önce Aliağa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gösterime sunulacağı bildirilen oyunun, yoğun ilgi dolayısıyla Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’ne alındığı öğrenildi.

“K Harfi Yeterlidir” oyunu için biletler 10 TL karşılığında satışa sunulurken, toplu alımlar için 0544 639 64 38 no’lu telefondan irtibata geçilebileceği bildirildi.

UTKU ERİŞİK KİMDİR?

Utku Erişik, Tiyatro Birileri’nin kurucusu, sahibi ve oyuncusudur. “Bir Özkıyımın Özü”, “Tünel Korkusu”, “Hava Atışı”, “Mustafa Kemal’in Yürekli Çocukları” ve “Aferin Çocuk” adlı kitapların yazarıdır.

SİNAN MEYDAN KİMDİR?

1997 yılından beri Eski Türk Tarihi, Atatürk ve Cumhuriyet tarihi üzerine araştırmalar yapmakta olan Meydan, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarih Ana bilim Dalında master yapmıştır. Kitaplarında ağırlıklı olarak Atatürk'ün hayatı, tarih ve dil çalışmaları ve Cumhuriyet tarihini incelemiştir. 'Atatürk ve Kayıp Kıta Mu', 'Atatürk'ün Gizli Kurtuluş Planları', 'Cumhuriyet Tarihi Yalanları 1-2' ve 'El-Cevap' kaleme aldığı kitaplardan bazılarıdır.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler