131019098
19 Mart 2024, Salı

AĞABAND’TAN MÜZİK ZİYAFETİ

11 Temmuz 2018, Çarşamba 06:52

     


Aliağa’nın sevilen müzik grubu Ağaband, Aliağa Belediyesi yaz ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında Yeni Şakran’da sahne aldı. Ağaband, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) eğitmenlerinden oluşan Ağaband müzik grubu, sahne aldığı Yeni Şakran Sahil Meydanı’nda dinleyenleri müziğe doyurdu. Orkestranın çaldığı parçaları kendilerine özgün yorumlarıyla seslendiren; Onur Yılmaz, Hande Ülker Şen ve Onur Haskan konser alanını dolduran dinleyicileri adeta mest etti.

Grubun orkestrasında yer alan; Davulda Hüseyin Özdoğan, Perküsyonda Servet Dirican, Klasik Gitarda Talha Soysal, Kemanda Emre Merkit, Bas Gitarda Murat Kosacı, Kavalda Ümit Öztürk ve Klavyede Ahmet Ali ise muhteşem performanslarıyla katılımcılardan sık sık alkış aldı.

Solist Onur Yılmaz ve Hande Ülker Şen katılımcıları coştururken solist Onur Haskan ise bağlaması eşliğinde söylediği türkülerle dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Söylenen hareketli parçalarda yerinde duramayan müzikseverler, slov şarkılarda ise cep telefonlarının ışıklarıyla solistlere eşlik etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler