131019098
17 Nisan 2024, Çarşamba

24. İZMİR AVRUPA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

13 Şubat 2017, Pazartesi 06:42

     


İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 24. İzmir Avrupa Caz Festivali 01-18 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak.

İzmir İtalya Konsolosluğu, İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu, İstanbul Avusturya Kültür Ofisi, İzmir Fransız Kültür Merkezi, Goethe Enstitüsü İzmir, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu ve İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi işbirliği ile düzenlenen Festival, 1 Mart 2017 Çarşamba günü AASSM’de yapılacak sergi açılışı ve Manuel Magrini Konseri ile başlayacak. 24. İzmir Avrupa Caz Festivali, on bir konser, bir sergi, bir seminer, bir film gösterisi, atölyeler ve yan etkinliklerin yer aldığı programıyla İzmirlilere muhteşem bir caz şenliği yaşatacak.

Açılış Konseri Magrini’den

24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin 1 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20.00’de AASSM Konser Salonunda yapılacak açılış konserinde sahneye İtalyan cazının sıra dışı yeteneklerinden biri, piyanist Manuel Magrini çıkacak. Olağanüstü yeteneği henüz çok küçük yaşlarda fark edilen, gerek solo gerekse grup olarak girdiği her yarışmadan önemli ödüllerle çıkan Manuel Magrini günümüz İtalyan Cazının genç sesi olarak özel bir yere sahip. Magrini, üstün virtüözitesi ile İzmirli caz dinleyicilerini etkilemeye hazırlanıyor. İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak konserden önce İKSEV, Festival partnerlerine teşekkür plaketlerini sunacak. Ayrıca 15. Caz Afişi Yarışması’nda ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen afişlerin sahipleri de ödül ve katılım belgelerini alacak. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler