131019098
23 Nisan 2024, Salı

‘AYRILIK’ ALİAĞA SAHNESİNDE

13 Ağustos 2018, Pazartesi 06:30

     


Ünlü yönetmen, karikatürist ve yazar Behiç Ak’ın kaleminden çıkan; Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak’ın rol aldığı ‘Ayrılık’ adlı tiyatro oyunu Aliağa’da seyirciyle buluştu.

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyuna Aliağalılar yoğun ilgi gösterdi.

OYUNUN KONUSU

Oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış ile oyuncu Sevinç Erbulak’ın başarılı performanslarıyla sahnelenen oyun; hayata ilişkin, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize ilişkin eğlenceli ve sıcak bir güldürü olma niteliği taşıyor. Sahnedeki insan/insanların birdenbire tanıdık gelmeye başladığı oyunda, karakterlerin budalalıkları ve şaşkınlıkları seyirciyi güldürmeyi başarıyor.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Tek perde halinde yaklaşık iki saat süren ve seyirciyi kahkahaya boğan oyunun sonunda Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak, Aliağalılar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak’a ‘Aliağa’da Tiyatro Günleri’ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler