131019098
29 Mart 2024, Cuma

ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFÇI AFADER’E KONUK OLDU

13 Aralık 2018, Perşembe 06:47

     


Fotoğraf Sanatçısı Kıvanç Şen, Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER) davetlisi olarak geldiği Aliağa’da fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirdi.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği (AFA-DER), faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. AFADER’in, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği fotoğraf sunumları kapsamında Aliağa’ya gelen Fotoğraf Sanatçısı Kıvanç Şen, fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirdi. Kıvanç Şen’in Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği “Alem Ustaları”, “Zamanı Durduran Kadın” ve “Edirne” isimli fotoğraf sunumları AFADER yönetimi, dernek üyeleri ve fotoğrafseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

2014 yılında Sami Güner Kupasını kazanan, 2013 ve 2014 yılında art arda İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) Kupasını alan Kıvanç Şen, sunumlarının ardından gerçekleştirdiği söyleşide katılımcıların fotoğraf sanatı ile ilgili sorularını yanıtladı. Program sonunda AFADER Başkanı Aytuğ Bayer, katkılarından dolayı Kıvanç Şen’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler