131019098
19 Mart 2024, Salı

PARK KONSERLERİ ÇOK SEVİLDİ

14 Temmuz 2018, Cumartesi 07:03

     


Sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında ‘Park Konserleri’ düzenlemeye devam ediyor. KSK 100. Yıl Meydanı’nda gerçekleştirilen mini konserde Gökhan Göçmen sahneye çıktı. Her yaştan yüzlerce Karşıyakalı coşkuya ortak oldu.

HALK MÜZİĞİ COŞKUSU

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören “Park Konserleri”ni bu yaz da sürdüren Karşıyaka Belediyesi, sezonun ikinci etkinliğini Zübeyde Hanım Mahallesi KSK 100. Yıl Meydanı’nda gerçekleştirdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökhan Göçmen’in sahne aldığı konser yaklaşık iki saat sürdü. Alanı dolduran her yaştan yüzlerce Karşıyakalı, türkülere coşkuyla eşlik etti, halaylar çekip gönüllerince eğlendi.

KÜBA RÜZGARI ESECEK

Park Konserleri kapsamında, 18 Temmuz Çarşamba akşamı Zeynep İleri ve Ibis Maria Guarnaluse Arce müzikseverler ile buluşacak. Bostanlı Mahallesi Gode Cengiz Parkı’nda gerçekleşecek konserde, Küba rüzgarları esecek. Ayın son etkinliği de 25 Temmuz’da Bahariye Mahallesi İZBAN İstasyonu yanındaki Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın konseri olacak. Park Konserleri, “Yaz Geceleri de Güzel” sloganıyla, her hafta Karşıyaka’nın başka bir noktasında müzikseverler ile buluşmaya devam edecek. Tüm konserler saat 21.00’de başlayacak.

“SANATI SOKAĞA TAŞIDIK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Geçtiğimiz yaz döneminde sanatı sokağa taşıdığımız mini konserler, her kesimden büyük ilgi gördü. Zorlukları birlikte omuzladığımız gibi, mutluluğu da paylaşarak çoğalttık. Bu yıl yine aynı coşkuyu yaşamak, birlik ve beraberlik içerisinde güzel saatler geçirebilmek için Park Konserleri’ni sürdürüyoruz. Katılan yurttaşlarımıza teşekkür ediyor, herkesi bu keyifli etkinliklere ortak olmaya çağırıyoruz” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler