131019098
29 Mart 2024, Cuma

SANAT KURSİYERLERİNDEN MUHTEŞEM DİNLETİ

15 Haziran 2017, Perşembe 06:08

     


Foça Belediyesi Sanat Kursları Dönem Sonu Dinletisinde, Foça ve mahallelerinde eğitim gören 75 öğrenci sahne aldı. Foça Belediyesi Sanat Kursları Dönem Sonu Dinletisinde; Bağlama, Gitar, Çocuk Korosu ve Piyano kurslarına katılan öğrenciler sahne aldı. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen dinletide, her yaştan 75 kursiyerin sergilediği performanslar büyük beğeni kazandı.

Çocuk Korosu’nun seslendirdiği ‘Sevgiler Olsun’ şarkısıyla başlayan etkinlikte, Halk Oyunları Kurslarına katılan küçükler ‘Harmandalı’ müziğiyle zeybek oynadı. Programın sonunda, ‘10. Yıl Marşı’ büyük coşkuyla söylendi.

Yaklaşık 13 yıldır devam eden sanat kurslarında 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturmak ve sanat eğitimi vermek için çaba sarf ettiklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘Her zaman, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek alıyor, onun izinde yürüyen gençler yetiştiriyoruz. Çok değerli öğretmenlerimiz ile çalışıyor olmamız, bizler ve Foça açısından büyük bir ayrıcalık. Bu dönem açtığımız 8 sanat kursumuzda, 400 öğrencimize eğitim verme fırsatı bulduk. Öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Bağlama eğitmeni Alâaddin Yiğit, Gitar eğitmeni Oğuzhan Çakırefe, Piyano eğitmeni ve Çocuk Korosu Şefi Hayati Çiftçi, Halk Oyunları eğitmeni Derya Çakırefe ve Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ergin Kayran’a teşekkür çiçeği verdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler