131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Fuar Hostesi Ne İş Yapar?

15 Temmuz 2017, Cumartesi 14:22

     


Günümüz koşullarında şirket ve medya ajanslarının en çok çalışmak istediği ve talep ettiği alanlar cast ajansları olarak bilinmektedir.

Cast ajansları sinema filmleri, televizyon dizileri, internet reklam filmleri, katalog, dergi çekimleri, fotomodel, model ve sanatçıların klipleri, fuar hostesliği için yetenekli kişiler ile çalışmaktadırlar. Bu yüzden medya firmaları veya reklam ajansları oyunculuk ajansları ile çalışmayı tercih etmektedirler.

Model ve manken olmak isteyen yetenekli insanların, para kazanmak isteyen öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri fuar hostesliğidir. Alışveriş merkezinde, seminerde veya gösterilerde bir firmanın marka tanıtımını yapan kadınlara fuar hostesi denir. Fuar hostu ise fuar hosteslerinin yaptığı işin aynısı yapan erkeğe denir. Fuar hostesleri çalıştığı süre boyunca şirketlerin ürünlerini, firmanın sağladığı ürünlerin detaylarını, ve markanın reklamını yapmaktadır. Fuar hosteslerinin çalışma süresi diğer sektörlerin çalışma saatine kıyasla avantajlıdır, kişi tercihe göre yarı zamanlı veya tam gün olarak çalışabilme imkânına sahiptir. Yarı zamanlı çalışan kişinin iyi para kazanmasından dolayı insanlar için fuar hostesliği sık tercih edilen iş seçenekleri arasında yer alır. Model veya manken olmak isteyen birçok kadın ilk olarak fuar hostesliği yapar.

Model ve mankenlik işini meslek olarak seçmek isteyen kadınların ilk adımda fuar hostesliği yapması önemlidir. Sektörde yer edinmiş bir ajans sayesinde fuar stand hostesi olmak kişiye sektör içerisinde ismini duyurma fırsatı verir ve bu sayede kişi, topluma mâl olmuş birçok sanatçı ile tanışma fırsatını yakalamış olur. Sektör içersinde sizi beğenen kişiler ile tanışarak, düzenli ve fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Bu aşamaların sonunda tecrübeli bir çalışan olarak modellik mesleğine adım atmanız kolaylaşır.

Sektör içerisinde tanınan ve yoğun bir iş trafiğine sahip olan MMC Ajans, model olmak isteyen kişiler için uygun koşulları araştırarak ve kişilerin yeteneklerini keşfederek modelleri sektör içerisinde başarılı bir noktaya getirmektedir. Ajans sinema, dizi, reklam, model, manken ve benzeri birçok alanda aktif olarak rol alan kişilerle çalışmakta ve aynı zamanda yetenekli, tecrübeli birçok modeli oyunculuk sektörüne kazandırmaktadır.

http://www.mmcajans.com

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler