131019098
26 Nisan 2024, Cuma

‘1 FOTOĞRAF 1 GELECEK’ SANAT SOKAĞINDA

17 Mayıs 2017, Çarşamba 06:57

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi (AFA) ve Aliağa İzmirliler Derneği (Aliağa İZDER) işbirliğiyle oluşturulan ve geliri Yukarı Şehitkemal İlkokulu’na bağışlanacak ‘1 Fotoğraf 1 Gelecek’ isimli fotoğraf sergisi, Sanat Sokağı’nda açıldı.

Aliağa Fotoğraf Atölyesi (AFA) ile Aliağa İzmirliler Derneği (Aliağa İZDER) ortaklaşa anlamlı bir etkinliğe imza attı. AFA ve Aliağa İZDER, 15-21 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan ‘1 Fotoğraf 1 Gelecek’ isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Sanat Sokağı’nda, fotoğraf severlerin beğenisine sunulan serginin açılışına Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, İzmir Kent Federasyonu Başkanı Turgay Yokuş, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılış kurdelesini Adnan Saka, Turgay Yokuş ve Özcan Durmaz birlikte kesti. AFA üyesi 16 fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı sergide Aliağa konulu 41 fotoğraf ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

FOTOĞRAFLARA HAYRAN KALDILAR

Eserlerin satışından elde edilecek gelirin Yukarı Şehitkemal İlkokulu’na bağışlanacağı sergiyi gezen konuklar, Aliağa temalı fotoğraflara hayran kaldı. Sergi, ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Aliağa Belediyesi’nin de destekleriyle hayata geçirilen ve Sanat Sokağı’nda 1 hafta boyunca açık kalacak olan sergide, fotoğrafçılar Aytuğ Bayer, Semih Öztürk, Volkan Gündüz, Halit Dokuzoğuz, Hüseyin Şalış, Hülya Akyıldız Kabasakal, Hüseyin Kabasakal, Furkan Kara, Orçun Bilgin, Metehan Güney, Halil İbrahim Kırbıyık, Tahsin Arslan, Sedat Çelik, Simge Tüfekçi, Merih Salmaz ve Oğuz Kömeçoğlu’nun fotoğrafları sergileniyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler