131019098
29 Mart 2024, Cuma

BU KEZ FİLİZLER İÇİN SAHNE ALDILAR

20 Ocak 2017, Cuma 06:08

     


Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla yürütülen Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bir destek de Serenad Kültür ve Sanat Derneği’nden geldi. Düzenlenen konserin geliri ile bir üniversite öğrencisine burs desteği verildi.

EN GÜZEL ŞARKILAR FİLİZLER İÇİN

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen gecede Serenad Türk Müziği Korosu, 45 üyesi ile sahne aldı. Engin Koyuncu’nun şefliğinde, en güzel ve unutulmaz eserler, bu kez Filizler için seslendirildi. Yaklaşık 3 saat süren konsere; meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Etkinliğin geliri ile ihtiyaç sahibi bir üniversite öğrencisinin bir yıllık burs ücreti karşılandı.

DESTEK DAHA DA ARTACAK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Halkın desteği ile günden güne büyüyen Karşıyaka’nın Filizleri Projemize destek olan ve bir öğrencimizin daha elinden tutan Serenad Kültür ve Sanat Derneği’ne teşekkür ediyorum. Apartmanlarımız, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve meslek odalarının desteği ile 500’e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler