131019098
19 Mart 2024, Salı

KÖRFEZDE KONSER VAR

20 Ekim 2017, Cuma 06:14

     


Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi, deniz üstüne kurulacak platform konserleriyle taçlanacak. 20 ve 21 Ekim tarihlerinde “Günbatımı Konserleri” adıyla düzenlenen etkinliklerde Ege ile Jehan Barbur, İzmirlilere "denizden" seslenecek. Yüzer platform üzerinde konser, İzmir'de ilk kez gerçekleştirilecek.

İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan kıyı düzenlemesi projesi çalışmaları büyük beğeni toplarken, projenin amacına uygun etkinliklerle İzmir Körfez giderek hareketleniyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen İzmir Körfez Festivali ile renkli günler yaşayan İzmirliler, şimdi de "deniz üstü konserlerine" hazırlanıyor.

20 ve 21 Ekim tarihlerinde Ege ile Jehan Barbur'un yer alacağı konserler, ilk defa deniz üzerine kurulacak yüzer platformlu sahnede gerçekleştirilecek. İki ünlü sanatçı, imbat esintisi eşliğinde en güzel parçalarını seslendirecek.

Yerel ezgiler ile popüler cazı buluşturan sesiyle büyüleyen, Arap asıllı Türk şarkıcı Jehan Barbur, 20 Ekim Cuma günü saat 18.00'den itibaren Konak Vapur İskelesi Çim Amfi’den izlenebilecek. İzmirli ünlü pop sanatçısı Ege de unutulmaz şarkılarını, 21 Ekim Cumartesi akşamı yine aynı saatte, Bostanlı Rekreasyon Alanı Günbatımı Seyir Terası karşısındaki yüzer platformda seslendirecek.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler