131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Kullanışlı Totem Led Ekran Modelleri

21 Haziran 2017, Çarşamba 09:17

     


Led ekran denildiğinde akla ilk olarak küçük ebatlardaki ekranlar geliyor olsa da son dönemde totem led ekran modelleri şehrin her yanında kendisini gösteriyor.

Birçok kişi totem led ekran modellerini görmüş olsa da ilk olarak isimlerini duyduklarında gözlerinde canlanmıyor. Ancak sonrasında bu ürünleri gördüklerinde hangi tarzda bir led ekrandan bahsedildiğini hatırlıyorlar. Bu tarz led ekran modelleri gene olarak alışveriş merkezlerinde, konser alanlarında, şehir merkezlerinde ve parklarda kurulabiliyor. Bu ekranların birçok farklı özelliği bulunurken her durumda satın alacak olan kişilerin bu etmenlere dikkat etmesi gerekiyor. Aksi halde çok büyük hayal kırıklıkları ortaya çıkabiliyor. Sizi gereksinimlerinizde bilgi edinmek üzere http://www.fetihled.com/ adresimizdeki modelleri inceleyerek istediğiniz çeşitlere bakabilirsiniz.

Totem led ekran teknolojisinde ebatlar çok büyük düzeylerde oluyor. Bu aşamada çok uzak mesafeden hem gündüz hem de akşam saatlerinde rahatlıkla görülebiliyor. Ancak oldukça ağır bir malzeme ortaya çıktığından bu ekranların çelik bir kasaya monte edilmesi gerekiyor. Eğer doğru firmalar ile iletişime geçilirse bu firmaların çelik kasaların imalatı ve sonrasında yerine konması işleminde kusursuz bir hizmet veriyor. Bu hizmet içerisinde çeliğin doğru bir şekilde birbirine kaynaklanması çok büyük önem taşıyor. Bu sayede can ve mal kayıplarının da önüne geçilirken belirli dönemlerde kontrollerin de yapılması gerekiyor. Aksi halde bu dev led ekranlarda arızalar ortaya çıkabiliyor. Profesyonel firmalar bu ürünlerin bakım işlemlerinde de hizmet veriyor.

Şehrin merkezine ya da farklı bir alana dev led ekran konulması düşünülüyorsa ilk olarak firmalar ile irtibata geçilerek talepler iletiliyor. Eğer firmaların istenilen sürede bu ürünü sunabilecek durumu varsa sonrasında ayrıntıların konuşulması aşamasına geçiliyor. Bu aşama içerisinde led ekranın tam boyutları belirlenirken piksel aralıkları ve yüksekliği de net bir şekilde belirleniyor. Bunun ardından firmalar tarafından sunulan hizmetin ikinci aşamasına geçilirken bu ikinci aşamada ekranların üretim işlemi gerçekleşiyor. En kaliteli ürünler kullanılarak üretilen led ekranlar kontrol edilerek montaj için hazır bir hale getiriliyor. Çelik kasalar da hazır hale geldikten sonra gerekli adrese montaj için led ekranlar taşınıyor.

Bu doğrultuda montaj işlemleri çok büyük bir titizlik ile gerçekleşirken dev led ekran sağlam bir biçimde yerine konuluyor. Bunun sonrasında hem yaz aylarında hem de kış aylarında zorlu hava şartlarına dayanması sağlanıyor. Kış aylarında kar yağışı ve yağmurdan korunan led ekranlar yaz aylarında da güneş ışınlarından zarar görmeden çalışmaya devam ediyor. Bu sayede montajı yapılan led ekranlar belirli dönemlerde bakımları yapılarak rahatlıkla kullanılıyor. Bu aşamada istenildiğinde ekran üzerinde yer alan reklamlar ya da bilgilendirmeler değiştirilebilirken bunun için yalnızca birkaç küçük adımın atılması yeterli oluyor. Bu ürün hazırlandıktan sonra kullanıcılar için küçük bir açıklama da yapılarak paneli nasıl kullanacakları gösteriliyor. Ardından hiçbir sorun olmadan uzun yıllar bu led ekranlar kullanılıyor.

Etiket : Led ekran, dev led ekran, totem led ekran







 
Son Eklenen Haberler