131019098
16 Nisan 2024, Salı

İFOD 30. YIL ÖZEL SERGİSİ AÇILDI

22 Şubat 2017, Çarşamba 06:39

     


İFOD’un kuruluşunun 30. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği 88 fotoğraftan oluşan özel sergi Kültürpark Resim Heykel Müzesi ve Galerisi’nde açıldı. Çok sayıda fotoğraf tutkununun katıldığı açılışta 10 yıllık başkanlığın ardından görevi Lüftü Dağtaş’a devreden A. Beyhan Özdemir’e de teşekkür plaketi sunuldu.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi 54 dernekle büyük bir aile olduklarını dile getiren İFOD Başkanı Lütfü Dağtaş, “Biz çok geniş bir aileyiz. Bunun bizler gibi fotoğrafı üretenlerin yanı sıra fotoğrafı düşünen, ona ilgi duyan insanların varsıllığı olduğunu düşünüyorum” dedi. İFOD’da geçen 30 yılında fotoğraf sanatı adına mutlu bir süreç geçirdiklerini ifade eden Dağtaş, “30 yıl önce derneğin temelini atan arkadaşlara çok teşekkür ediyor, onları yürekten alkışlıyorum. Birlikteliğin gücüyle bu güzel günlere geldik. Bizim derdimiz fotoğraf sanatından hareketle sanatın o güzel yanını, bilgiyi, heyecanı paylaşmak. Fotoğrafın ilk unsuru olan ışık aynı zamanda bizim de yolumuzu aydınlatıyor. İlerici ruhumuzu fotoğrafın ışığıyla yakaladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

İFOD’da son 10 yılı başkanlık olmak üzere 15 yıldır yönetim kurulunda görev alan A.Beyhan Özdemir’e de derneğe ve fotoğraf sanatına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler