131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Erturgut Sanat Merkezi | 4’ten 84’e Sanat

22 Aralık 2017, Cuma 09:24

     


Erturgut Sanat Merkezi sürekli etkinlikler yaparak sosyalleşen bir sanat merkezi olduğu için her etkinliğe katılarak hayatını güzelleştirebilir, sosyalleşebilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

İzmir’in sanat konusunda göz bebeği, Türkiye’nin önde gelen sanat merkezlerinden, genç girişimci Murat Erturgut tarafından 2007 yılında kurulan Erturgut Sanat Merkezi, sanatın birçok alanında eğitimler verip eğlenceli ortamı, samimi kadrosuyla kapılarını sanat severlere sonuna kadar açıyor!

Erturgut Sanat Merkezi’ni tanımlamak için başlıca kullanacağımız üç kelime şunlardır;

+ Memnuniyet

+ Profesyonellik

+ Dostluk

Bu üç kelimeyi kendimize prensip olarak edinmiş ve yıllardır benimsemiş bulunmaktayız.

Neden Erturgut Sanat Merkezi?

Çünkü, bizden bir eğitim alarak sadece eğitim almakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bir sürü avantajdan yararlanıp, mutlu olacağınız şeyler yapabiliyorsunuz. Bunlardan kısaca bahsetmem gerekirse;

+ Erturgut Sanat Merkezi sürekli etkinlikler yaparak sosyalleşen bir sanat merkezi olduğu için her etkinliğe katılarak hayatını güzelleştirebilir, sosyalleşebilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

+Erturgut Sanat Merkezi’nde Öğretmen-Öğrenci ilişkisinin aksine, samimi bir aile, kardeş  ve dostluk ortamı olduğu için kenidin huzurda ve rahat hissedeceğin bir yerde, profesyonel ve rahat bir eğitim almanın keyifine erip, bütün odağını öğrenmeye ayırabileceksin

+ Profesonel kişilerden aldığın eğitimin yanı sıra, canının istediği herkese istediğin soruları yönelterek aklındaki her sorunun cevabını bulabileceksin

+ Ayrıca sizlere sunduğumuz bir imkanımız daha var; eğer dersler hariç, kendinize ait gerekli araç, gereç ve ekipmanınız yok ise derslerde Erturgut Sanat Merkezi’nde bulunan araç, gereç ve ekipmanları kullanarak eğitim alabilir, istediğiniz zaman da sanat merkezimize gelip, merkezdeki araç, gereç ve ekipmanlar ile çalışabilirsiniz. Dediğimiz gibi; Erturgut Sanat Merkezi bir aile ortamı içerisinde barınmaktadır.

Erturgut Sanat Merkezinin Sunduğu Hizmetler Neler?

Erturgut Sanat Merkezi Nerede?

Erturgut Sanat Merkezi, Karşıyaka Sahilde yer almaktadır. Sanat merkezimize toplu taşıma araçları ile gelmek isteyenler için iki çeşit gelme olanağı bulunmaktadır.

  1. Otobüs: Karşıyaka’ya gelen bir otobüse binip Yunuslar durağında inebilirsiniz.
  2. Metro/İzban: Nergiz istasyonunda inip, sahile çıkıp sanat merkezimize ulaşabilirsiniz.

Cemal Gürsel Caddesi No: 426, Bayerler Apartmanı - Daire 1 - Karşıyaka Yalı, 35600

 







 
Son Eklenen Haberler