131019098
29 Mart 2024, Cuma

ARALIK AYININ SON ETKİNLİKLERİ

24 Aralık 2016, Cumartesi 07:07

     


İzmir'de Aralık ayının son kültür sanat etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor. Sergiler, konserler ve tiyatro oyunları yılbaşından önce görücüye çıkıyor. Sergiler, konserler ve tiyatro oyunları İzmirli sanatseverleri bekliyor. Ooze Venue, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi, Türkan Saylan Kültür Merkezi ve İzmir Sanat ise kültür sanat etkinliklerinin yapılacağı mekanlar... Aralık ayının son kültür sanat etkinliklerinden öne çıkanları sizin için derledik.

***

30 Aralık Cuma günü Deniz Tekin İzmirlilerle buluşacak. Bornova'daki Ooze Venue'de sahne alacak olan Deniz Tekin şarkılarını İzmirli hayranları için okuyacak. Saat: 23.00'da başlayacak konserin biletleri Biletix'den temin edilebilir.

***

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Aralık ayını Ortaoyuncular–Ferhan Şensoy’un “Ferhangi Şeyler” adlı oyunuyla kapatıyor. Ferhan Şensoy'un 7 Mart 1987'den beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi olan “Ferhangi Şeyler” 29 Aralık Perşembe günü saat: 20.30’da Yunus Emre Salonu'nda sahnelenecek.

***

İzmir'de yaşayan mülteci çocukların yaşamına ışık tutan "Bunu Ben Çektim. 821. sokak" fotoğraf sergisi 27 Aralık Salı günü, saat 18.00'de Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde açılıyor. Sergide Basmane/Agora Bölgesi 821. sokakta yaşayan çocuklarla yapılan fotoğraf atölyesinin ürünleri yer alıyor.

***

Haydar Ergülen İle Güz Söyleşileri'nin bu seferki konuğu Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz...

27 Aralık Salı akşamı saat 20'de başlayacak söyleşi İzmir Sanat`ta gerçekleştirilecek.

 

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler