131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ŞİİRİN VE MÜZİĞİN MUHTEŞEM BULUŞMASI

28 Şubat 2017, Salı 06:44

     


Ünlü şair Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin, Emekli-Sen Aliağa Şubesi’nin organize ettiği gecede Aliağalılarla buluştu.

“Yaşamak Görevdir Bu Yangın Yerinde. İnsan kalarak” adı verilen ve Petrol İş Sendikası Aliağa Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik Emekli Sen Aliağa Şube başkanı Sabahattin Yeşiltepe’nin açılış konuşmasıyla başladı. Sunuculuğunu Ediz Öztürk’ün yaptığı gecede, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile ilgili görüşlerini paylaşan Ataol Behramoğlu, zaman zaman izleyicilerle karşılıklı diyalog halinde gerçekleşen programda sevilen şiirlerini okuyarak öykülerini katılımcılarla paylaştı.

Müzisyen Haluk Çetin’in Ataol Behramoğlu şiirlerinden bestelediği ezgilerle renklendirdiği gecenin sonunda Behramoğlu ve Çetin’e Emekli Sen Aliağa Şube başkanı Sabahattin Yeşiltepe tarafından teşekkür edilerek plaket verildi. Sanatçılar daha sonra eserlerini imzalarken, etkinliğe katılanlarla da bol bol fotoğraf çekildiler. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler