131019098
28 Mart 2024, Perşembe

‘YAZ KONSERLERİ’ CEM ADRİAN İLE SON BULDU

28 Ağustos 2018, Salı 06:31

     


Kendini ‘özgür bir müzisyen’ olarak tanımlayan Cem Adrian, Aliağa Belediyesi’nin ‘Yaz Konserleri’ kapsamında sevenleriyle buluştu. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen konserlerin sonuncu günü sahne alan sanatçı, dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Türkiye müzik endüstrisinin bilindik kuralları dışında, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian’ın Aliağa’da verdiği konsere yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Ünlü sanatçının konserini yakından izlemek isteyen hayranları günün erken saatlerinden itibaren Avcı Ramadan’a akın etti.

Aliağa Belediyesi’nin Yaz Konserleri kapsamında hayranları ile buluşan olan Cem Adrian, ‘Ben Seni Çok Sevdim’, ‘Mutlu Yıllar’, ‘Yağmur’ ve ‘Beni Affet Bu Gece’ parçalarıyla konserine başladı. Konserin devamında ‘Sen Gel Diyorsun’, ‘Sarı Gelin’, ‘Ela Gözlüm’, ‘Mihriban’ ve ‘Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım’ türkülerini seslendiren Cem Adrian adeta hayranlarına türkü ziyafeti verdi.

Başkan Serkan Acar konserin sonlarına doğru ünlü şarkıcıya yaz konserlerine katılımlarından ötürü teşekkür ederek hediye takdim etti. Ayrıca Yaz Konseri boyunca sunuculuk görevini üstlenen Radyocu Arif Güven’e de teşekkür ederek plaketini takdim etti. Sonrasında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Cem Adrian ve Arif Güven seyircileri de arkalarına alarak bir selfie çekti. Çekilen selfienin ardından ‘Herkes Gider Mi?’ şarkısını seslendiren Cem Adrian, yaklaşık iki saat süren konserini sonlandırdı.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler