131019098
28 Mart 2024, Perşembe

FİLMSEVERLERE TEMMUZ PROGRAMI

29 Haziran 2017, Perşembe 06:42

     


Temmuz ayı içerisinde sinemaseverleri vizyona yeni giren yerli yabancı yapımlar bekliyor. İzmir genelinde sinemalarda temmuz ayı programları açıklandı.

İzmir Karaca Sineması

3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle perdelerini seyirciye açacak olan Alsancak’ta yer alan Karaca sinemasında vizyona girecek filmler sanat filmi sevenlere hitap ediyor.

Genco

2015’in !f İstanbul Keşif bölümü kazananı Ali Kemal Çınar'ın yeni filmi Genco, süper güçleri olan bir adamı konu ediyor. Ali Kemal, 5 yaşındayken başka dünyadan gelen biri ona süper güçler vermiştir. Fakat bu güçler sınırlıdır. Bu sınırlı güçlerle insanlara yardım eder. Kimliğini gizlemek için ise kostüm giyer ve kendisini Gênco olarak tanıtır. Ancak Ali Kemal'in sınırlı güçleri kendisini zaman zaman gülünç duruma düşürmektedir. Bu durum Ali Kemal'i bunalıma sokar ve Ali Kemal bir süre evden çıkmaz. Bir gün daha önce yardım ettiği Salih Ali Kemal'den kız kardeşine yardım etmesini ister. Fakat Ali Kemal istese de, gücü yetmediğinden Salih'e yardımcı olamaz. Salih bu durumun üstüne gider ve birlikte Ali Kemal'in gücünü geliştirmek için çalışmaya başlarlar.

İzmir Deniz Cinecity Kipa

Çiğli Kipa içerisinde hizmet veren sinema salonunda bu ay vizyona girenlerde en çok tatilde olan miniklerin izleyeceği filmler dikkat çekiyor.

Tavşan Okulu

Yaramaz tavşan Max, macera dolu tatilini öğrencileri sihirli tavşanlar olan bir okulda geçirir. Okulun etrafı sinsi tilkilerle çevrilidir. Sihirli yumurtayı çalmaya çalışan tilkilerle savaşan Max, güzel tavşan Emmy ve gizemli öğretmen Madam Hermione'den yardım ister. Tilkilere karşı arkadaşlarıyla mücadele veren Max, bu sayede hem yumurtanın sihrini hem de hayatla ilgili birçok şey öğrenir.

Menemen Belediyesi Kültür Merkezi

Menemen Belediyesi’ne ait kültür merkezinde bulunan sinema salonunda izleyiciler vizyon filmlerini uygun fiyata izleyebiliyor.

Büyü 2

Film, üniversitede psikoloji okuyan bir grup gencin, hocaları tarafından doğaüstü varlıkların etkisi altındaki köy halkını ziyarete gitmeleriyle başlayan korku ve macera dolu hikâyeyi konu alıyor.2004 yapımı ünlü yerli korku filmi Büyü’ nün devam filmi olan yapımda yönetmen koltuğunda Adnan Güler oturuyor.

Hepinize iyi seyirler…

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler