131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Yaşamı Renklendiren Ev Aksesuarları

10 Temmuz 2018, Salı 12:21

     


Günün yorgunluğundan arındığımız, huzuru ve sıcaklığıyla en rahat hissettiğimiz ortam olan evimiz kendine has tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyonda kullanılan ev aksesuarları da yuvamıza yepyeni bir ruh katarken ev hediyeleri olarak sevdiklerimizle paylaşabileceğimiz pek çok seçenek sunuyor. Özellikle son yıllarda trend olan modern ev aksesuarları, farklı zevklere hitap ederek unutulmaz hediyeler olarak evlerde yerini alıyor.

Bir evin olmazsa olmazı olan ev dekorasyon ürünleri, pratik çözümler sunan kullanışlı yapıları ile her an sevdiklerimize güzel bir hediye seçeneği olabilir.  Armağan olarak ev aksesuarları tercih ederken estetik duruşu, mobilya ve mimariyle uyumunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Tarz sahibi evlerin vazgeçilmez detayları arasında yer alan ilginç ev dekorasyon ürünlerini, özellikle ev ziyaretlerinde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Yuvanıza Stil Katacak Ev Dekorasyon Ürünleri

Minimal yaşam tarzını ev dekorasyonuna da yansıtanlar için özenle dizayn edilmiş farklı ev dekorasyon ürünleri, salon ve oturma odalarını özenle yeniliyor. Son yıllarda oldukça gözde olan dekoratif biblolar, hoş bir hediye olarak evlere sıcacık bir görünüm katıyor.

Sevdiklerinize ev hediyesi alırken yatak odası, salon, antre ve hobi odası gibi alanlarda sıklıkla kullanılan kaktüs, ananas ve flamingo figürlerinde led gece lambası modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Metal mumluk ve vazo çeşitleri de ev dekorasyon ürünleri açısından retro görünümleriyle unutulmaz birer ev hediyesi olabilir. Özel tasarım ürünlerin yaygın kullanımıyla dikkat çeken yeni nesil ev dekorasyonları için cam Feng Shui topu ve kar küresi de ilginç hediyeler olarak değerlendirilebilir.

Yaratıcı Tasarımıyla Dikkat Çeken Salon Aksesuarları 

Misafirlerimizi ağırladığımız ve gün boyu uzun saatler geçirdiğimiz yaşam alanlarının başında gelen salonda kullanacağımız salon aksesuarları da mimari dekor tasarımı açısından son derece güzel bir hediye olabilir. Salonlarda kullanılan ev dekorasyon ürünlerinden çerçeve, vazo, şamdan ve lamba gibi farklı kategorilerde birbirini tamamlayan ürünler, büyük bir hediye paketi olabilir.

Özellikle, sevdiklerinize tasarım mumluklar hediye ederek sıcacık bir salon aksesuarı ile onların en özel anlarına şıklık katabilirsiniz. Daha dinamik salonlar için uygun bir hediye arıyorsanız ışıklı mesaj panosu, manyetik kum saati, dekoratif kapı askısı, duvar raf kancaları ve magnet gibi farklı dekor ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

Qtoo İle Modern Ev Aksesuarlarına Bir Tıkla Kavuşun

Kişiye özel tasarım ev aksesuarlarını kolayca sipariş edebileceğiniz qtoo.com.tr, yüzlerce benzersiz ürün seçeneği ve güvenli alışveriş imkanıyla sizi yepyeni bir alışveriş deneyimiyle tanıştırmaya hazır!

Kaynak:  http://www.qtoo.com.tr/dekoratif-ev-aksesuarlari







 
Son Eklenen Haberler