131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Baylara ve Bayanlara Özel Saat Tasarımları modasaat.com'da!

14 Nisan 2017, Cuma 09:53

     


Türkiye’nin saat outleti olarak değerlendirilen site içerisinde yılın her gününe özel indirimler bulabilmek mümkündür.

Oldukça köklü bir saat markası olan seiko saat modelleri üstün Japon teknolojisin en başarılı örnekleri arasında yer alıyor. Kalitesi ile pek çok alanda ilk tercih olan marka, Japon mükemmeliyetçiliğini en iyi şekilde ifade etmektedir. 1924 yılında markanın saat tasarımları ilk defa üretilmeye başlandı. Marka saat dünyasında ilk kuvars saatlerin mucidi olarak ta bilinmektedir. Aynı zamanda saat sektöründe pilsiz saatleri ilk kullanan marka olarak ta yeniliklerin öncüsü olmaktadır. Kaliteden ödün vermeyen bir karakteri bulunan marka, saat tutkunlarının en güçlü markası olarak ta oldukça popüler bir seçenektir. Sportif ve klasik tarzlara özel tasarımlarında eskimeyen bir tarzı bulunmakta ve her dönem en trend tasarımlar arasında yer almaktadır. Özellikle ilk kuvars saat tasarımlarının fiyatı orta sınıf bir otomobil fiyatında olan marka, günümüzde farklı bütçelere hitap edecek oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Hatta bazı saatlerinde uniseks olarak ortak modellerde sunmakta ve uyumlu tarzlar oluşması sağlanmaktadır.

Saat denilince akla ilk olarak İsviçre gelir. Özel tasarımları, kalitesi ve uzun ömürlü kullanımları bilinen İsviçre markaları arasında yer alan hislon saat tasarımları daha orta sınıf bütçelere hitap eden özelliklerde olmaktadır.  Erkek saat modellerinde sadelik ve kalite ön plana çıkıyor. Özellikle klasik tasarımlar markanın vitrin yüzü arasındadır. Deri kordonlu saat modelleri ile öne çıkan marka altın ya da rose altın kaplama saat kasası modelleri ile modern bir çizgi de sunabiliyor. Daha sportif model tasarımlarında ise saat kasası iç mekanizmalarında farklı özellikler devreye giriyor. Daha geniş saat kasası modelleri ve daha farklı iç dizaynlarla saat modellerinde farklılık elde ediliyor. Özellikle roma rakamları tasarımlarında kullanılmaktadır. Hemen hemen her zevke hitap tasarımların ve modellerin sunulduğu marka, ülkemizde piyasalarda olan ilk İsviçre markası olmaktadır. Ayrıntılar, detaylar, kullanılan çizgiler genel olarak klasik bir ağırlık ve güç göstergesi de olabiliyor. Son dönemlerin trendleri arasında yer alan hasır tarz kordonlu modeller bay ve bayan saat tasarımları içerisinde de bulunmaktadır.

Herkesin saat seçimi farklıdır. Kimi için saat tasarımında enerjik özellikler öne çıkmalıdır. Kimi için sadeliğini temsil edecek kadar zarif olarak tasarlanmalıdır. Bazıları için ise saat kullanımı gücünü ve asaletini ifade anlamında kıyafetlerini tamamlayan bir aksesuar olacaktır. Bazıları da sadece günlük kullanımlarında zamanı yakalamak için tercih edebiliyor. Değişen tarzlara ve bütçelere en uygun seçeneklerin moda saat adresinde bulabilmek mümkündür. Türkiye’nin saat outleti olarak değerlendirilen site içerisinde yılın her gününe özel indirimler bulabilmek mümkündür. En popüler dünya markalarının ücretsiz kargo avantajları ve kolay ödeme imkânları ile satın alınması sağlanabiliyor. Sayfa içerisinde farklı kategorilerde yeni sezon ürünlerde de indirim takip edebilir, sezon sonu ürünler de çok özel indirimler yakalayabilirsiniz. 







 
Son Eklenen Haberler