131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Annelik Heyecanını İkiye Katlayacak Hamile Tişörtleri

28 Mart 2017, Salı 10:08

     


Hamile eşinize sürpriz yapmaya ne dersiniz? O zaman size önerimiz hamile tişörtü olacaktır.

Kadınların bambaşka bir atmosfere girdikleri süreçlerden en değerlisi de anne olacaklarını öğrendikleri ilk andır. Bir kadın anne olacağını öğrendiğinde, kalbinin merhamet kapıları sonuna kadar açılır ve kalbindeki tüm duygu dolu hisler hal ve hareketlerine yansımaya başlar. Eee hamileliğin etkilerinden birisi de aşırı hassasiyettir. Eşinize böyle hassas bir süreçte destek olabileceğiniz yöntemler hakkında arayış içerisindeyseniz, eşinizin keyfini yerine getirecek en renkli ve eğlenceli hamile tişörtleri ile eşinizin hormanları sebebiyle boy gösteren hüzün bulutlarını talan edebilirsiniz. Çiçek – çikolata ile sevgilinizi hamile olmadığı zamanlarda da mutlu edebilirsiniz. Ama hamilelik sürecinde verilebilecek en anlamlı hediyenin birbirinden özel tasarım tişörtlerimiz olduğu kanaatindeyiz. Bakalım siz de tişörtlerimizle tanıştıktan sonra bize hak verecek misiniz? ;)

Karnım Acıktı Hamile Tişörtü

Eşinizin hamileliğinin ilerleyen süreçlerindeki pimpirikli hallerini şimdiden tahmin edebiliyorsanız, hatta “acaba bebeğim acıkmış mıdır?” ile başlayan panik cümleleri gözünüzün önünde direkt canlanıyorsa Karnım Acıktı Hamile Tişörtü en ideal hediye olmaya geliyor!

 

Büyük bir sabırsızlıkla bebeğinizin dünyaya gelmesini beklediğinizi en iyi şekilde temsil edecek Loading Hamile Tişörtünün siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk alternatifi bulunmaktadır. Tişörtün erkek bebek versiyonu da mevcuttur.

 

Ultrason Hamile Tişörtü

Bebeğinizin ilk ultrason fotoğrafıyla yatıp kalkan, herkese büyük bir heyecanla ultrason fotoğrafını gösteren eşinize, onu daha da heyecanlandıracak bir sürprizle karşılamaya ne dersiniz? Üzerine bebeğinizin ultrason fotoğrafını bastırabileceğiniz hamile tişört seçeneği annelik duygularına hitap eden en ideal tasarımlardan…               

 

 Bıyık Hamile Tişörtü

Sıklıkla annelik heyecanından bahsettik, babaları da unutmayalım istedik :) Baba’sının oğlu ve baba’sının kızı olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan hamile tişörtlerinde siyah ve beyaz olmak üzere de iki renk alternatifi bulunmaktadır.

 

Kazı Çalışması Hamile Tişörtü

Hamileliğin sancılı süreçlerini giyeceğiniz esprili tişörtlerle kamufle etmeniz mümkün! Kazı Çalışması Hamile Tişörtü esprili kimliğinizi gözler önüne serecek.

Ürün detayları için tıklayın.

 

 İçerdeyim Hamile Tişörtü

Esprili hamile tişörtleri arasında yer alan tasarımlardan bir tane daha! Eşiniz için tercih edeceğiniz esprili hediye fikirleriyle, zor bir hamilelik süreci yaşayan eşiniz, desteğinizi her daim hissedecektir.

 

Bebek Eli Hamile Tişörtü

Bebeğinizin karnınızda ne halde olduğunu göremediğiniz için panik olmanızdan daha doğal ne olabilir ki! “Sakin olun her şey kontrolüm altında” yazılı esprili hamile tişörtü kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak tişörtlerden biri!

 

 Leylek Hamile Tişörtü

Bebeğinizin büyüdüğü zaman size soracağı “Ben dünyaya nasıl geldim anne?” sorusuna “Seni bize leylekler getirdi yavrum” klasik cevabını verme provasını şimdiden yapmaya ne dersiniz? Leylek hamile tişörtünü kız bebekler için pembe olarak tasarlanmıştır :)







 
Son Eklenen Haberler