131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

''GELECEĞİMİZİ BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE KURTARACAĞIZ''

1 Mayıs 2015, Cuma 09:34

     


Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 2. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Nesrin Ulema, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa'yı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında çeşitli temaslarda bulunan Ulema, Türkiye'nin ekonomide nefes almasının ve dünya çapında sayılı ülkelerden olmasının yolunun gelmesinin Başkanlık Sistemi'nden geçtiğini kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti İzmir Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı aynı zamanda İzmir 2. Bölge 2. sıra milletvekili adayı olan Nesrin Ulema seçim çalışmaları doğrultusunda ilk olarak ilçe parti binasında partililer ile bir araya geldi. Ulema'ya sonraki ziyaretleri sırasında AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, AK Parti 2. Bölge 10. Sıra Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, Aliağa Belediyesi AK Parti Meclis üyelerinden Kazım Ulaş da eşlik etti.

ULEMA, "DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ OLMANIN ŞARTI: BAŞKANLIK SİSTEMİ"

İlk olarak AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı binasında partililer ile tanışma toplantısında konuşan Ulema, 13 yıllık AK Parti iktidarının ülkede her anlamda istikrarı sağladığını ve bunu Dünya ülkelerinin de şahit olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bu dönemde ilçesinden mahallelerine kasabasından köyüne kadar herkes AK Parti'nin hizmetinden faydalanmıştır.'' Başkanlık sistemi hakkında da görüşlerini bildiren Ulema, ''Başkanlık Sistemi ile Türkiye 2023 yılına kadar Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi içine girmiş olacaktır. Bunu sağlamak için de tüm halkımızın desteğini almak adına geleceğimizi korumak ve kollamak noktasında var gücümüzle çalışacağız' dedi.

KIRKPINAR, "AK PARTİ İKTİDARI EZBERLERİ BOZDU"

AK Parti 2. Bölge 10. Sıra Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar ise, ''Bir önceki seçim olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi Rus ve A.B.D. istihbaratı dahil uluslararası bir çok güç, AK Parti'nin önünde bir çatı altında toplandı. Ancak bu çatı altında birleşen gruba en büyük cevap seçimin sonucu oldu. Ayrıca AK Parti alışılagelmiş bir çok kalıptan sıyrıldı. Örneğin, borç alan bir ülke emir de alma ihtimali vardır. Türkiye Ak Parti iktidarı sırasında IMF'ye (Uluslararası Para Fonu) olan borcunu kapattı. Dünya ülkeleri Türkiye'nin artan gücünün farkındadır, birlikte halk iradesi ile güçlenmeye de devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

KAYMAKAMLIK BİNASINA ZİYARET

İlçe parti binasından ayrılan Nesrin Ulema'nın yanında, aralarında Yaşar Akbulut, Bilal Kırkpınar ve Kazım Ulaş'ın bulunduğu grup, ilçe kaymakamlık binasında Kaymakam Bayram Yılmaz ile buluştu. Aliağa'daki mevcut sorunlar üzerine Kaymakam Yılmaz ile fikir alış verişinde bulunan Ulema, Aliağa'da yaklaşık 3 aydır yapımı tamamlanamayan yollar hakkında şunları kaydetti: "Artık ilçe genelinde eksik ve çözüme kavuşturulması gereken bir sorun ya da tamamlanamayan bir proje varsa bunu hükümet tamamlayabilecek. Ancak belediyelere verilen paydan yapım maliyetine eş değer bir kesinti yapılacak'' diye konuştu.

PROGRAM, MAHALLE ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ

AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar eşliğinde programına devam eden Ulema, Aliağa'da yer alan Yeni Mahalle, Siteler Mahallesi, Çıtak Köyü'nü (Mahalle) ve Aliağa Erzurumlular Derneği'ni ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretlerin ardından Aliağa hakkında edindiği bilgileri değerlendiren Nesrin Ulema, seçilmesi durumunda mevcut sorunların çözümü ile ilgili sorunları meclise taşıyacağını ifade etti. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler