131019098
29 Mart 2024, Cuma

CHP’DEN ‘ÖYKÜ İÇİN EL ELE’ KAMPANYASI

1 Aralık 2018, Cumartesi 06:21

     


Juvenil Myelomonositik Lösemi(JMML) tanısı konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı, tedavi altına alındığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde ilik bağışı bekliyor. CHP Gençlik Kolları Aliağa Şubesi minik Öykü için bugün (Cumartesi) Demokrasi Meydanı’nda kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

İzmir’de yaşayan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı’ya, nadir görülen Juvenil Myelomonositik Lösemi(JMML) tanısı konuldu. Hastanede tedavi altına alınan minik Öykü, hayata tutunabilmek için ilik bağışı bekliyor. İzmir’de yaşayan Çağdaş ve Eylem Yazıcı çiftinin kızları Öykü Arin’e, nadir görülen Juvenil Myelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konuldu. Ailesi, Öykü’nün hayata tutunması için, ilik nakli bekliyor. Öykü için sosyal medya üzerinden de birçok kampanya başlatıldı.

“1 umut olmak için 1 tüp kan yeter”

CHP Gençlik Kolları Aliağa Şubesi sosyal medya üzerinde oluşturdukları kampanya ile bugün (01 Aralık Cumartesi), Aliağa Demokrasi Meydanı’nda minik Öykü için kan bağışlarını toplayacak. CHP Gençlik Kolları Başkanı Kayhan Aydın, “1 umut olmak için 1 tüp kan yeter. Öykü ve Öykü gibi umut bekleyen hastalarımız için 1 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Aliağa Demokrasi Meydanı’nda iyilik donörü olmak için buluşuyoruz.” İfadeleriyle sosyal paylaşım adresinden çağrıda bulundu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler